728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θρίαμβος για το 7ο Λύκειο Ιωαννίνων!!!



Σε πραγματικό θρίαμβο εξελίχθηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους του 7ου Λυκείου Ιωαννίνων, ενός σχολείου που τα τελευταία χρόνια οδηγείται από επιτυχία σε επιτυχία!

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της επεξεργασίας των βαθμών που γίνεται από τον Διευθυντή και τους καθηγητές του Λυκείου, φαίνεται ότι το σύνολο των υποψηφίων καταφέρνει να εισαχθεί στην Ανώτατη και Τεχνολογική Εκπαίδευση.

Μάλιστα η συντριπτική πλειοψηφία και στη Σχολή πρώτης επιλογής. Χαρακτηριστικό είναι ότι δέκα μαθητές, με την βαθμολογία που συγκέντρωσαν, πετυχαίνουν την εισαγωγή τους στην Ιατρική!

Μεγάλος αριθμός μαθητών έχει συγκεντρώσει πάνω από 18 χιλιάδες μόρια. Αναλυτική εικόνα για την πορεία των μαθητών στις πανελλαδικές, αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα, με την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των στοιχείων.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/45053-triamvos-gia-to-7o-gel.html
Θρίαμβος για το 7ο Λύκειο Ιωαννίνων!!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017 Rating: 5 Σε πραγματικό θρίαμβο εξελίχθηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους του 7ου Λυκείου Ιωαννίνων, ενός σχολείου που τα τελευταία...

[][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: