728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

70χρονη συνταξιούχος από τα Γιάννινα δίνει μάθημα ανθρωπιάς!



Σπάνιες στιγμές, σπάνιοι άνθρωποι... Σπάνιος άνθρωπος η Παναγιώτα από τα Γιάννινα, που έδωσε μάθημα ανθρωπιάς στη Λέσβο!

Η 43χρονη Ελένη Βαλελή, μητέρα δυο παιδιών, είναι η άτυχη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο σεισμό της Λέσβου, όταν καταπλακώθηκε από τοίχο μέσα στο υπνοδωμάτιο στο οποίο ήταν ξαπλωμένη.

Ο σύζυγός της Γιώργος απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται. Δεν μπόρεσε να πάει ούτε στην κηδεία της.

Ο αδερφός τους βρέθηκε στην εκπομπή Tatiana Live και να εκφράσει δημόσια το “ευχαριστώ” στην 70χρονη συνταξιούχο που ταξίδεψε πολλές ώρες με έναν και μοναδικό σκοπό.

Να συναντήσει το τραυματισμένο παλικάρι στο νοσοκομείο όπου παραμένει και να του δωρίσει την σύνταξη ενός μήνα!

“Ξέρω τι θα πει φτώχεια”, είπε η ίδια, κάνοντας τους πάντες να δακρύσουν!

Δεν ήθελε με τίποτα η κίνηση αυτή να δημοσιοποιηθεί, όμως η οικογένεια του τραυματισμένου νέου, θεώρησε υποχρέωσή της το δημόσιο ευχαριστώ!

Η ίδια δούλεψε σκληρά για να μεγαλώσει τα δυο της παιδιά. Χωρίς οικονομική άνεση, προσφέρει από το υστέρημά της, με μοναδικό αντάλλαγμα το χαμόγελο των ανθρώπων και την μεγάλη αγκαλιά που της χαρίζουν όσοι δέχθηκαν την προσφορά της!


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/44972-70xroni-giannina-matima-antropias.html
70χρονη συνταξιούχος από τα Γιάννινα δίνει μάθημα ανθρωπιάς! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017 Rating: 5 Σπάνιες στιγμές, σπάνιοι άνθρωποι... Σπάνιος άνθρωπος η Παναγιώτα από τα Γιάννινα, που έδωσε μάθημα ανθρωπιάς στη Λέσβο! Η 43χρονη Ελ...

Τόπος:

Τζαμάικα
[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: