728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δήμος Ηγουμενίτσας: Ψήφισμα για το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου



Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας, κατά τη συνεδρίασή του στις 15 Μαΐου 2017, πήρε την απόφαση να εκδώσει ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα:
«Δηλώνουμε την πλήρη αντίθεση μας σε οποιαδήποτε προσπάθεια «απογύμνωσης» των δομών υγείας του Δήμου μας και ειδικότερα στην προωθούμενη υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου.
Είναι πέρα από κάθε λογική η μεταφορά ιατρικού προσωπικού από ήδη υποστελεχωμένες υγειονομικές δομές του Δήμου μας για την ενίσχυση δομών υγείας εκτός Δήμου και εκτός Π.Ε. Θεσπρωτίας.
Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, να μην σχεδιάζουν και λαμβάνουν αποφάσεις εν κρυπτώ οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και επισκεπτών του Δήμου μας, αλλά αντίθετα να προβούν σε ενέργειες περαιτέρω ενίσχυσης των υφιστάμενων δομών υγείας.
Το παρόν ψήφισμα να αποσταλεί στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, καθώς και στον Υπουργό Υγείας».


πηγη: http://periodikostep.gr
Δήμος Ηγουμενίτσας: Ψήφισμα για το Κέντρο Υγείας Μαργαριτίου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017 Rating: 5 Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας, κατά τη συνεδρίασή του στις 15 Μαΐου 2017, πήρε την απόφαση να εκδώσει ομόφωνα το παρακάτω ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: