728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πήρε πίσω απόφασή της η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πάργας μετά την «ανταρσία» στο δημοτικό συμβούλιο



Στις 21 Απριλίου 2017 το atpreveza.gr σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ), σας είχε ενημερώσει για τα όσα συνέβησαν στο δημοτικό συμβούλιο Πάργας και οδήγησαν στην «απώλεια» της πλειοψηφίας σε ψηφοφορία, για τη δημοτική παράταξη του Αντώνη Νάστα.


Η 39/2017 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πάργας, όπως προαναφέραμε, είχε και προεκτάσεις στις αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής, η οποία αποφάσισε να ανακαλέσει την υπ΄αριθμ. 27/2017 απόφασή της, που είχε ως θέμα τον ορισμό δικηγόρου για άσκηση ενδίκων μέσων προς δικαστική εξαφάνιση των σε βάρος του Δήμου Πάργας αποφάσεων, που αναφέρονται στο υπ'αριθ.110/2015 βούλευμα Συμβουλίου Εφετών Ιωαννίνων με τα ένδικα μέσα και βοηθήματα, που ο νομικός παραστάτης θα κρίνει πρόσφορα και για έγερση αγωγών αποζημιώσεως, όπου διαπιστώνεται υπαίτια άδικη συμπεριφορά σε βάρος της περιουσίας του Δήμου Πάργας.

Με την απόφαση αυτή (27/2017) δόθηκε ρητή, ειδική και ανέκκλητη εντολή και πληρεξουσιότητα στο Δικηγόρο Δ.Ν. Στ. Στ., να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Η ως άνω απόφαση ελήφθη χωρίς προηγούμενη γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της περ. ιγ΄ της παρ. 1 και της παρ. 2 του άρθρου 72 του ν.3852/2010, ένα στοιχείο που μαζί με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου οδήγησε στην οριστική ανάκληση της απόφασης.

Πήρε πίσω απόφασή της η οικονομική επιτροπή του Δήμου Πάργας μετά την «ανταρσία» στο δημοτικό συμβούλιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 22, 2017 Rating: 5 Στις 21 Απριλίου 2017 το atpreveza.gr σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ ), σας είχε ενημερώσει για τα όσα συνέβησαν στο ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: