728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κορυφαίο και στην έρευνα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων



Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, σε καιρούς κρίσης και οικονομικής δυσχέρειας, εξακολουθεί να έχει ψηλά τον πήχη και να διακρίνεται μεταξύ των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας.

Όπως τόνισε ο Πρύτανης Γιώργος Καψάλης, παρουσία των αντιπρυτάνεων, το πανεπιστήμιο μπορεί και καταλαμβάνει πολύ σημαντικές θέσεις σε διεθνείς αξιολογήσεις και κατατάξεις, καθώς και σε διαδικασίες αξιολόγησης του ερευνητικού του έργου.

Το τελευταίο, καλό νέο, είναι ότι καταλαμβάνει την τέταρτη θέση ανάμεσα στα ελληνικά ερευνητικά Ιδρύματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στο έγκυρο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Nature.

Η αξιολόγηση του περιοδικού Nature αποτυπώνει την υψηλή απήχηση της επιστημονικής συγγραφικής δραστηριότητας και βασίζεται κυρίως στο ερευνητικό έργο που παράγεται σε κάθε Ίδρυμα, στις δημοσιεύσεις και στην ποιότητα των δημοσιεύσεων στα πεδία των Επιστημών Ζωής, στις Φυσικές Επιστήμες, στη Χημεία και στις Επιστήμες Γης και Περιβάλλοντος.

"Συγχαίρουμε θερμά όλους τους συναδέλφους για το υψηλού επιπέδου ερευνητικό έργο που παρήγαγαν και δημοσίευσαν. Αξίζει να επισημανθεί ότι οι διακρίσεις αυτές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχουν θετική απήχηση σε όλες τις δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε και ιδιαίτερα στις διεθνείς μας συνεργασίες", τόνισε στις δηλώσεις του ο Πρύτανης.


Κορυφαίο και στην έρευνα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 23, 2017 Rating: 5 Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, σε καιρούς κρίσης και οικονομικής δυσχέρειας, εξακολουθεί να έχει ψηλά τον πήχη και να διακρίνεται μεταξύ των ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: