728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η πρώτη εκκόλαψη στην φωλιά του πελαργού στην Εγνατία (βίντεο)



Ο πελαργός της Εγνατίας ήρθε φέτος στη φωλιά του στις 26 Μαρτίου 2017. Στις 14 Μαΐου είχαμε και την πρώτη εκκόλαψη αυγού από τα συνολικά 4 της φωλιάς ενώ στις 15 Μαίου φαίνεται και ο δεύτερος νεοσσός. Σε συνεργασία με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ ο Φορέας Διαχείρισης Στενών και Εκβολών Αχέροντα και Καλαμά εξασφάλισε τα βίντεο από την στιγμή της πρώτης εκκόλαψης αλλά και από τον δεύτερο νεοσσό, τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στα βίντεο από το κανάλι youtube του φορέα διαχείρισης:





Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό της Εγνατίας που κάθε χρόνο φροντίζει να έχουμε στη διάθεσή μας αυτά τα μοναδικά στιγμιότυπα από τη φωλιά του πελαργού – έμβλημα της Εγνατίας, όπως φαίνονται από τη κάμερα κυκλοφορίας ακριβώς πάνω από τη φωλιά που επισκευάστηκε το 2016 από το Φορέα Διαχείρισης.


πηγη: http://periodikostep.gr/
Η πρώτη εκκόλαψη στην φωλιά του πελαργού στην Εγνατία (βίντεο) Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 19, 2017 Rating: 5 Ο πελαργός της Εγνατίας ήρθε φέτος στη φωλιά του στις 26 Μαρτίου 2017. Στις 14 Μαΐου είχαμε και την πρώτη εκκόλαψη αυγού από τα συνολικ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: