728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι Ελληνίδες Αμαζόνες της ασφάλτου στην Πρέβεζα!!!




Οι «Greek Ladies on the road» θα βρεθούν στην περιοχή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Και LIVE Νίκος Γκαραβέλας και Λία Σαντοριναίου


Την Πρέβεζα και συγκεκριμένα την υπέροχη παραλία Βράχου - Λούτσας επέλεξαν οι Ελληνίδες Αμαζόνες της ασφάλτου για την εξόρμησή τους το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οι «Greek Ladies on the road» θα βρεθούν στην Πρέβεζα από την Παρασκευή 2 Ιουνίου και θα παραμείνουν έως την Δευτέρα 5 Ιουνίου εξερευνώντας τις ομορφιές της περιοχής.

Στην σελίδα τους στο facebook ήδη έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από Πρέβεζα, Πάργα, Ζάλογγο, Αχέροντα και παραλίες.

Η συνάντηση θα φέρει κοντά, σύμφωνα με πληροφορίες, λάτρεις της μοτοσικλέτας από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Στην σελίδα τους, μαζί με απίστευτα σχόλια για τις ομορφιές της περιοχής γράφουν συγκεκριμένα: «Good morning Ladies and friends... η 6η μας συνάντηση είναι στα σκαριά... αυτή τη φορά στη Πρέβεζα... ήταν το 2012 όταν ήρθε αυτή η ιδέα στο μυαλό μας... μια εκδήλωση για γυναίκες οδηγούς αλλά και τους φίλους αυτών. Και το όνειρο έγινε πραγματικότητα με τη βοήθεια πολύ καλών φίλων. Δεν έχει σημασία τι οδηγεί ο καθένας, σημασία έχει να νιώθει όπως εγώ όταν κρατάω το τιμόνι… σας περιμένουμε 2 με 5 Ιουνίου σε ένα μαγευτικό μέρος της Ελλάδας»

Φωτό από τη σελίδα στο facebook:












Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η Δήμητρα Ευθυμίου από το Καναλλάκι και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά την ομάδα περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Rides στα μαγευτικά τοπία της περιοχής, rafting και kayak στον Αχέροντα είναι μερικά από τα «σχέδια» που έχουν προγραμματιστεί και φυσικά «γαστρονομικό ξεφάντωμα» στην πόλη της Πρέβεζας.

Και επειδή ταξίδι χωρίς μουσική δεν γίνεται, ο Νίκος Γκαραβέλας θα είναι στην Πρέβεζα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μαζί του η Λία Σαντοριναίου. Και φυσικά ο Τόλης Σοφιανός. Δύο μοναδικά LIVE.

Σίγουρα ένα από τα event που δεν θα περάσει απαρατήρητο…







πηγη:http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/oi-ellinides-amazones-tis-asfaltoy-stin-preveza#.WSbqWQ6OGfI.facebook
Οι Ελληνίδες Αμαζόνες της ασφάλτου στην Πρέβεζα!!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 25, 2017 Rating: 5 Οι «Greek Ladies on the road» θα βρεθούν στην περιοχή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Και LIVE Νίκος Γκαραβέλας και Λία Σαντο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: