728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Καμπανάκι» για την ασφάλεια του Νεκρομαντείου στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας



Σε μία αποκάλυψη που προκαλεί τουλάχιστον ερωτηματικά, προχώρησε ο Διοικητής της Π.Υ. Πάργας κ. Γ. Νίτας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Πρέβεζας, με θέμα «Σχεδιασμός και μέτρα Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών 2017», που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαΐου στο κτίριο της Π.Ε. Πρέβεζας.

Ο κ. Νίτας ανέφερε πως ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματης πυρόσβεσης που προστατεύει το Νεκρομαντείο και από μόνο του -χωρίς καν μετακίνηση πυροσβεστικών οχημάτων όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα είναι ανενεργό εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, λόγω ενός κεραυνού.

Κανείς δε θέλει να φαντάζεται τους κινδύνους μίας καταστροφής στο Νεκρομαντείο, καθώς ένα τόσο σπουδαίο παγκόσμιο πολιτιστικό Μνημείο δεν… επιδιορθώνεται!

Παρότρυνση των παριστάμενων ήταν να δοθεί σύντομα λύση στο ζήτημα αυτό, για να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις, την ώρα που το παραπάνω σύστημα κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ στους πολίτες.



πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/politismos/item/23286-kampanaki-asfaleia-nekromanetiou.html
«Καμπανάκι» για την ασφάλεια του Νεκρομαντείου στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017 Rating: 5 Σε μία αποκάλυψη που προκαλεί τουλάχιστον ερωτηματικά, προχώρησε ο Διοικητής της Π.Υ. Πάργας κ. Γ. Νίτας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίαση...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: