728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Φοιτητές από το Τέξας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων



Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.), στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, επισκέφθηκαν φοιτητές από το Τέξας, στο πλαίσιο τριήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής στην περιοχή.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πρόεδρος του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., Καθηγητής Γεώργιος Καψάλης, και το προσωπικό καλωσόρισαν τους Αμερικανούς φοιτητές.

Αρχικά, έγινε παρουσίαση, από την κ. Αλεξάνδρα Γαλάνη – Ε.Ε.Π. για τη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας – για τις δράσεις και τη λειτουργία του Κέντρου. Στη συνέχεια, ο διδάσκων του Κέντρου κ. Παντελής Παπαγεωργίου παρέδωσε στους μαθητές τρίωρο μάθημα διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας.

Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος οι επισκέπτες φοιτητές ξεναγήθηκαν στους χώρους όπου γίνονται τα μαθήματα ελληνικής γλώσσας και υλοποιούνται τα προγράμματα του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ..

Η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους Αμερικανούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Texas A & M.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/paideia/44500-2017-05-29-11-52-57.html
Φοιτητές από το Τέξας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017 Rating: 5 Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.), στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, επισκέφθηκαν φοιτητές από το Τέξας, στ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: