728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΟΓΑ Ιωαννίνων... Ούτε με...τάμα... απάντηση!



Δεν μπορεί παρά κάτι πολύ σοβαρό να συμβαίνει και μάλιστα σε μόνιμη βάση με τον ΟΓΑ -πείτε τον και ΕΦΚΑ- και τα γραφεία του στα Γιάννινα!

Όποιος επιχειρήσει να επικοινωνήσει, το μόνο που θα καταφέρει είναι να δοκιμάσει το νευρικό του σύστημα! Και δυστυχώς αυτό συμβαίνει με αρκετούς, σε καθημερινή βάση!

Ασφαλισμένοι που μπορεί να έχουν κάποια ερώτηση, άνθρωποι ηλικιωμένοι που περιμένουν μήνες την σύνταξή τους, προσπαθούν να πάρουν μία πληροφορία, αλλά κανένας δεν απαντάει στα τηλέφωνα!

Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τους ανταποκριτές του Οργανισμού... Και κείνοι όταν προσπαθούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία των Ιωαννίνων, απάντηση δεν παίρνουν!

Από νωρίς το πρωί, συνεργάτης του Epiruspost, έκανε το πείραμα... Επί μιάμισι ώρα καλούσε σε όλα τα διαθέσιμα τηλέφωνα και απάντηση δεν έλαβε από κανέναν!

Έκλεισαν τα γραφεία; Χάλασαν τα τηλέφωνα; Λείπουν οι υπάλληλοι και μάλιστα όλοι μαζί και κατ' εξακολούθηση;

ΟΓΑ αγνοείται... Ευκολότερα θα μιλήσει κάποιος με τον Υπουργό παρά με υπάλληλο στα Γιάννινα!


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/44293-2017-05-18-06-50-21.html
ΟΓΑ Ιωαννίνων... Ούτε με...τάμα... απάντηση! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαΐου 18, 2017 Rating: 5 Δεν μπορεί παρά κάτι πολύ σοβαρό να συμβαίνει και μάλιστα σε μόνιμη βάση με τον ΟΓΑ -πείτε τον και ΕΦΚΑ- και τα γραφεία του στα Γιάννινα!...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: