728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οι Εθελοντές Εκπαιδευτικοί στηρίζουν το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων



Οι εθελοντές εκπαιδευτικοί: Μάνθου Χρυσούλα, Φαρμάκη Νίκη, Κατσίκος Βασίλειος, Θανάσης Κωνσταντίνος, Παπαβλασόπουλος Ανδρέας και Αναλυτή Δήμητρα βρέθηκαν για μια χρονιά ακόμη στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων, το οποίο έχοντας 135 μαθητές, κλήθηκε να λειτουργήσει χωρίς επαρκές εκπαιδευτικό προσωπικό.

Οι εθελοντές κάλυψαν όλες τις ανάγκες του Σχολείου από τις αρχές Οκτωβρίου του 2016 μέχρι τις αρχές Μαΐου του 2017, που ανέλαβαν υπηρεσία οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί.

Η Διευθύντρια, το προσωπικό και οι μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων τους ευχαριστούν θερμά για την προσφορά τους και για το ουσιαστικό μάθημα εθελοντισμού και ανθρωπιάς που μας δίδαξαν με την στάση τους.


πηγη: http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/oi-ethelontes-ekpaideytikoi-stirizoyn-to-sxoleio-deyteris-eykairias-ioanninon
Οι Εθελοντές Εκπαιδευτικοί στηρίζουν το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 06, 2017 Rating: 5 Οι εθελοντές εκπαιδευτικοί: Μάνθου Χρυσούλα, Φαρμάκη Νίκη, Κατσίκος Βασίλειος, Θανάσης Κωνσταντίνος, Παπαβλασόπουλος Ανδρέας και Αναλυτή ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: