728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ένωση Πάργας



Ανακοίνωση εξέδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ένωση Πάργας προκειμένου να συνεισφέρει στην έγκυρη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της περιοχής μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ένωση Πάργας προκειμένου να συνεισφέρει στην έγκυρη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της περιοχής μας θα ήθελε να ανακοινώσει τα εξής:

1ον) Η μόνη έγκυρη ενημέρωση για θέματα της ακαδημίας μας είναι αυτή που εκφράζεται με ρητό η γραπτό τρόπο και φέρει την υπογραφή του κ. Γιώργου Πασχοδήμα επικεφαλή του τεχνικού της επιτελείου.

2ον) Ουδέποτε η Ακαδημία μας αισθάνθηκε άβολα η δυσαρεστημένη επειδή έπρεπε να ταξιδέψει εντός των ορίων της Ένωσής μας προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες για το final four των παιδικών η των προπαιδικών πρωταθλημάτων αντιθέτως θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους της έδωσαν την δυνατότητα μέσω αυτών των αγώνων να προβάλει την δουλειά της και στα παιδιά την χαρά να γνωρίσουν τον τόπο τους και να κερδίσουν καινούργιους φίλους, γιατί όπου πήγαμε να παίξουμε μέχρι σήμερα εκτός απο εμπειρίες κερδίσαμε μόνο φίλους.

3ον) Πάγια και δεδηλωμένη θέση της ακαδημίας είναι οι αγώνες αυτοί της τελικής φάσης να έχουν αποκεντρωμένο χαρακτήρα ώστε να τους αγκαλιάσουν όλο και περισσότεροι φίλαθλοι από κάθε γωνιά της Ένωσής μας και γι αυτό μέσα στις προτάσεις μας προς τα επίσημα όργανα της Ένωσής μας Δ.Σ. – Γ.Σ. είναι ο ορισμός τους να γίνεται με την έκδοση της προκήρυξης ώστε η εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας να έχει τον χαρακτήρα γιορτής για το ποδόσφαιρο.

4ον) Κάθε άλλη άποψη που χρησιμοποιεί ως παράδειγμα την ομάδα μας εκφράζει αποκλειστικά αυτούς που την εκφέρουν και την αφήνουμε στην κρίση του φίλαθλου κοινού.

5ον) Η επιλογή της Παλαίρου και του Θεσπρωτικού για την διεξαγωγή των αγώνων της ημιτελικής και τελικής φάσης του προπαιδικού πρωταθλήματος είναι δύο εξαιρετικές επιλογές γιατί εμπλέκουν δύο πόλεις με εξαιρετικό ενδιαφέρον και αγάπη για το παιδικό ποδόσφαιρο.

Με εκτίμηση

Γιώργος Πασχοδήμας



Υπεύθυνος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ένωση Πάργας



Ανακοίνωση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ένωση Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 24, 2017 Rating: 5 Ανακοίνωση εξέδωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ένωση Πάργας προκειμένου να συνεισφέρει στην έγκυρη ενημέρωση του φίλαθλου κοινού της περιοχής ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: