728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ηγουμενίτσας



Με την υπ’ αριθ. 98/2017 Απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας προχωράει στη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας. Στόχος της νέας αυτής δομής υγείας είναι η παροχή υπηρεσιών προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες η δυνατότητα προληπτικών εξετάσεων, αλλά και η ενημέρωση των πολιτών για θέματα υγείας, η δωρεάν παροχή υπηρεσιών και η ανάπτυξη δραστηριοτήτων αγωγής και προαγωγής υγείας.
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας θα συντονίζει για τους υγιείς πολίτες τη δυνατότητα να υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου πριν νοσήσουν, θα τους ευαισθητοποιεί σε θέματα υγείας και πρόληψης και θα τους ενημερώνει για τις δυνατότητες πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας της περιοχής τους.
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στα πλαίσια του προγράμματος θα συντονίζει τον προσυμπτωματικό έλεγχο σε 7 νοσήματα σχετικά με τον καρκίνο.
Ακόμη θα υπάρχει ενημέρωση των πολιτών σε θέματα, που αφορούν σε:
Σχολικό εκφοβισμό
Ασφαλές διαδίκτυο
Έλεγχο καρδιαγγειακού κινδύνου
Πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας


πηγη: http://periodikostep.gr
Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 16, 2017 Rating: 5 Με την υπ’ αριθ. 98/2017 Απόφαση του, το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας προχωράει στη δημιουργία ΚΕΠ Υγείας. Στόχος της νέας αυτής δομ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: