728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάργας – Όλα τα ονόματα



Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας όρισε το Δ.Σ. (θητεία του κατωτέρω Δ.Σ. έως την 31-08-2019), του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάργας ως εξής:

1. Σπανός Κων/νος (Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας), ως Πρόεδρος με αναπληρωτή τον Τζούρο Πέτρο (Δημοτικός Σύμβουλος πλειοψηφίας).

2. Γκίνης Δημήτριος (Μέλος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ. Πάργας), ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Παπαθανασίου Αχιλλέα (Μέλος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ. Πάργας).

3. Βλάσση Παρασκευή (Δημοτική Σύμβουλος πλειοψηφίας), ως τακτικό μέλος, ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτρια την Πλασκασοβίτη Βασιλική (δημότισσα, έχοντας γνώση του αντικειμένου και των 4 παρεχομένων υπηρεσιών του νομ. προσώπου, ασκούσα ανάλογη επαγγελματική δράση ως ιδιοκτήτρια επιχείρησης ενοικιαζομένων δωματίων στην Πάργα και επί σειρά ετών καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της χερσαίας ζώνης λιμένα Πάργας).

4. Γιούργα Ηλιάνα (δημότισσα, κατ΄επάγγελμα Μηχανολόγος –Μηχανικός έχοντας γνώση του αντικειμένου, των παρεχομένων υπηρεσιών και των τεχνικών θεμάτων του νομ. προσώπου), ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Σκάρπου Αθανασία (δημότισσα με έντονη κοινωνική δράση στον Δήμο Πάργας και χρήστης των υπηρεσιών του Νομ. Προσώπου).

5. Λιμενάρχης Πάργας, ex officio, ως τακτικό μέλος, με το νόμιμο αναπληρωτή του.

6. Γκιώνης Νικόλαος
(Μέλος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Κ. Πάργας, εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης), ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Κοντοδήμα Ευφροσύνη (δημοτική σύμβουλος μείζονος αντιπολίτευσης).

7.Αποστόλου Γεώργιος (δημότης με έντονη κοινωνική δράση στον Δήμο Πάργας και χρήστης των υπηρεσιών του Νομ. Προσώπου, εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης) ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Ζαχαριά Νικόλαο (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης).


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/23533-ta-meli-tou-ds-limenikou-tameiou-prevezas.html
Τα μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάργας – Όλα τα ονόματα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 29, 2017 Rating: 5 Το δημοτικό συμβούλιο Πάργας όρισε το Δ.Σ. (θητεία του κατωτέρω Δ.Σ. έως την 31-08-2019), του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάργας ως εξή...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: