728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Άγγλος ορειβάτης τραυματίστηκε προσπαθώντας να σωθεί από αδέσποτα



Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχθηκε το οδοιπορικό στο Ζαγόρι για ομάδα τεσσάρων Άγγλων ορειβατών. Κι αυτό γιατί ο ένας από τους τέσσερις κατέληξε στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, μετά από επίθεση που δέχθηκε από αδέσποτα σκυλιά.

Οι τέσσερις ορειβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες του Epiruspost, ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας από το Τσεπέλοβο με προορισμό το Καπέσοβο και στη συνέχεια την Βίτσα. Σκοπός του να κάνουν την διαδρομή σε ένα από τα ωραιότερα μονοπάτια του Ζαγορίου.

Πριν όμως αποχαιρετήσουν το Τσεπέλοβο βρέθηκαν αντιμέτωποι με αδέσποτα, τα οποία όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, κάποιοι φιλόζωοι τα έχουν συγκεντρώσει και τα ταίζουν.

Ο ένας από τους τουρίστες, στην προσπάθειά του να γλυτώσει την επίθεση, έπεσε και κατρακύλησε κάτω από το μονοπάτι και σε βάθος πέντε μέτρων.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα, με αρκετά κατάγματα.

Η εκδρομή των ορειβατών διακόπηκε απροσδόκητα και με δυσάρεστο τρόπο. Όπως αναφέρουν πάντως κάτοικοι από το Τσεπέλοβο το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι ιδιαίτερα σοβαρό στην περιοχή, καθώς πέρα από φιλόζωους που έχουν συγκεντρώσει αρκετά, συχνά σκυλιά εγκαταλείπονται και από κυνηγούς.












πηγη:http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/44130-2017-05-08-18-53-23.html
Άγγλος ορειβάτης τραυματίστηκε προσπαθώντας να σωθεί από αδέσποτα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 10, 2017 Rating: 5 Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχθηκε το οδοιπορικό στο Ζαγόρι για ομάδα τεσσάρων Άγγλων ορειβατών. Κι αυτό γιατί ο ένας από τους τέσσερις κ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: