728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπουδαία διάκριση για Πρεβεζάνα ιατρό



Η γιατρός Μαρία Χρήστου, υπ. διδάκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με καταγωγή από την Πρέβεζα, απέσπασε το βραβείο Νέου Ερευνητή ( New Investigator Award ), καθώς και την υποτροφία ECTS Eli- Lilly ( ECTS Eli-Lilly Scholarship ) στο Συνέδριο της European Calcified Tissue Society, κύριου Επιστημονικού φορέα περί του μεταβολισμού των οστών στην Ευρώπη, που διεξήχθη στο Salzburg στις 13 - 16 Μαϊου 2017, με την εργασία "Pleiotropic effects of genetic variants associated with different phenotypes on osteoporosis risk".

Σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αναφέρει:

«Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η υποψήφια διδάκτορας του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κα Μαρία Χρήστου, ιατρός, με την εργασία «Pleiotropic effects of genetic variants associated with different phenotypes on osteoporosis risk» απέσπασε την υποτροφία ECTS Eli-Lilly (ECTS Eli-Lilly Scholarship) καθώς και το βραβείο Νέου Ερευνητή (New Investigator Award) στο συνέδριο της European Calcified Tissue Society, κύριου επιστημονικού φορέα περί του μεταβολισμού των οστών στην Ευρώπη, που διεξήχθη στο Salzburg στις 13 -16 Μαΐου 2017.

Στην ερευνητική ομάδα συμμετείχαν επίσης από το Εργαστήριο η επιβλέπουσα κα Ευαγγελία Ντζάνη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια και Διευθύντρια, ο κος Ευάγγελος Ευαγγέλου, Επίκουρος Καθηγητής, οι υποψήφιοι διδάκτορες κκ Γεώργιος Μαρκοζάννες και Γεώργιος Ντρίτσος, και ο επιστημονικός συνεργάτης της Ρευματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ρευματολόγος κος Σπύρος Νίκας.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον».


πηγη:http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/23508-spoudai-diakrisi-gia-prevezana-iatro.html
Σπουδαία διάκριση για Πρεβεζάνα ιατρό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Μαΐου 27, 2017 Rating: 5 Η γιατρός Μαρία Χρήστου, υπ. διδάκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με καταγωγή από την Πρέβεζα, απέσπασε το βραβείο Νέου Ερευνητή ( New...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: