728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρόσκληση για συμμετοχή στο αφιέρωμα που θα γίνει για την «Περιπέτεια στην Πάργα»!




Η «Περιπέτεια στην Πάργα», η αστυνομική περιπέτεια με επίκεντρο την πολυαγαπημένη μας, μαγευτική Πάργα και τους ιδιαίτερα φιλόξενους και γενναίους ανθρώπους της, δημοσιεύτηκε σε συνέχειες στο αγαπημένο site σας, Patatoukos.com, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο συγγραφέα James Antoniou.

Πρόκειται για την πολύ επιτυχημένη λογοτεχνική σειρά μυστηρίου και αγωνίας, η οποία μας κράτησε συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού Χειμώνα, καθώς παρουσιάστηκε σε συνέχειες και τώρα πια ολοκληρώθηκε. (Εδώ, θα βρείτε όλα μαζί τα επεισόδια της αστυνομικής σειράς).

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας περί πλοκής, τα οποία μας στέλνατε όλον αυτό τον καιρό. Επίσης, ευχαριστούμε τον Νικήτα Χαλκή για τη φωτογραφία του, η οποία χρησιμοποιήθηκε στην εικόνα του τελευταίου επεισοδίου.

Σας καλούμε για μια ακόμα φορά, να μας στείλετε τα σχόλιά σας ή τις καλλιτεχνικές σας δημιουργίες (φωτογραφίες, σκίτσα, κ.λπ.), για το αφιέρωμα που θα κάνουμε με θέμα την "Περιπέτεια στην Πάργα", στο patatoykos@gmail.com.



ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝ*!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ!!!


Σε μια εβδομάδα, θα γίνει η δημοσίευση του αφιερώματος εδώ, στην κατηγορία e-Λογοτεχνία του www.patatoukos.com.


*η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη εφόσον το περιεχόμενό της είναι αυθεντικό και σε ηλεκτρονική μορφή (doc, jpeg, png, κλπ.), δεν είναι προσβλητικό, δυσφημιστικό ή παράνομο.

 *Συμμετέχοντας στο αφιέρωμα με δικό σας υλικό παραχωρείτε την άδεια να χρησιμοποιηθεί το υλικό σας στο site www.patatoukos.com, στο site του συγγραφέα James Antoniou και όπου αλλού χρειαστεί για τις ανάγκες προώθησης της (προς έκδοση ως βιβλίο) «Περιπέτειας στην Πάργα».
Πρόσκληση για συμμετοχή στο αφιέρωμα που θα γίνει για την «Περιπέτεια στην Πάργα»! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 12, 2017 Rating: 5 Η «Περιπέτεια στην Πάργα», η αστυνομική περιπέτεια με επίκεντρο την πολυαγαπημένη μας, μαγευτική Πάργα και τους ιδιαίτερα φιλόξενους...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: