728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Θρήνος στην Άρτα για τον 32χρονο εργάτη



Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα ο 32χρονος από την Άρτα που έχασε τη ζωή του στην εργοταξιακή ζώνη στην περιοχή της Παναγοπούλας, στην Αχαΐα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Αιγίου, συνελήφθησαν δύο άνδρες και συγκεκριμένα ο υπεύθυνος εργοδηγός και ο χειριστής μηχανήματος έργων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας. Το θανατηφόρο εργατικό ατύχημα, σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο 32χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το εργατικό δυστύχημα συνέβη όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αυτός έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Η κηδεία του Γιάννη Καυκιά, που καταγόταν από την Παλαιοκατούνα Αρτας και τους τελευταίους μήνες διέμενε στο Αίγιο, θα γίνει σήμερα στη Ριζούπολη.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/44117-arta-32xronos-ergatiko-distixima.html
Θρήνος στην Άρτα για τον 32χρονο εργάτη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017 Rating: 5 Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται σήμερα ο 32χρονος από την Άρτα που έχασε τη ζωή του στην εργοταξιακή ζώνη στην περιοχή της Παναγοπο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: