728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νταλίκα με 207 κιλά χασίς εντοπίστηκε στο Καλπάκι



Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνελήφθη στο Καλπάκι ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακίνηση, μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν φορτηγό αυτοκίνητο - επικαθήμενο με αλβανικές πινακίδες κυκλοφορίας, να κινείται , με οδηγό τον 42χρονο συλληφθέντα και διενήργησαν έλεγχο σ’ αυτό.

Κατά τον έλεγχο, βρέθηκαν στις μπαγκαζιέρες του ψυγείου του επικαθήμενου και κατασχέθηκαν, οκτώ ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (196) ανισοβαρείς συσκευασίες-πακέτα με κάνναβη, συνολικού βάρους -207- κιλών και -190- γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο φορτηγό, ιδιοκτησίας αλβανικής εταιρείας μεταφορών, καθώς και το χρηματικό ποσό των (280) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/44262-ntalika-kalpaki-xasis.html
Νταλίκα με 207 κιλά χασίς εντοπίστηκε στο Καλπάκι Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 16, 2017 Rating: 5 Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνελήφθη στο Καλπάκι ένας 42χρον...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: