728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τελικός παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας,: Ένας MVP, ένας τροπαιούχος, πολλοί νικητές!



Σε ένα παιχνίδι, όπως ήταν ο τελικός του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, περίμενες να δεις κάποιες προσπάθειες ποδοσφαιριστών, με βάση τα όσα έχουν δουλέψει και τι στην τελική μπορούν να βγάλουν στον αγωνιστικο χώρο οι ομάδες, η ΄'Ενωση Πρέβεζας και η Ένωση Πάργας. Ο τελικός έγινε στο δημοτικό γήπεδο Λούρου την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και η εξέδρα του γηπέδου, ήταν κατάμεστη από κόσμο. Τι είδαμε στον αγωνιστικό χώρο; Είδαμε δύο ομάδες, που έβαζαν την μπάλα κάτω και έφτιαχναν παιχνίδι, είδαμε ωραίες προσπάθειες, ωραίες Από τη μία η Ένωση Πρέβεζας και από την άλλη η Ένωση Πρέβεζας. Με ποδοσφαιρικά ταλέντα και οι δύο ομάδες στη σύνθεσή τους, χάρισαν ωραίο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Λούρου. 

Στο πρώτο εικοσάλεπτο, ήταν ένα παιχνίδι με φάσεις στις εστίες και των δύο ομάδων, ωστόσο στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι πιο αποτελεσματική ήταν η Ένωση Πρέβεζας. Ήταν το 17΄του αγώνα, όταν ο Ντέντες μπήκε απειλητικά στην εστία του Στέφου, αλλά τον πρόλαβε ο Κουλούρης. Στο 21΄ο Καταμάτζε μπήκε με ωραίο τρόπο από τα δεξιά, έδωσε ασίστ στον Βασίλη Σκάρπο, ο οποίος με φοβερή ενέργεια, αδειάζοντας αντιπάλους, σούταρε και έγραψε το 1-0. Στο 23΄η Ένωση Πάργας βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Χαμζάι βρέθηκε τετ α τετ, με τον Βαρδή, αλλά ο Βαρδής απέκρουσε σε κόρνερ, αποσοβόντας την ισοφάριση. Στο 39΄ο Τάσσης σούταρε η μπάλα κόντραρε, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Βασίλης Σκάρπος, που με πλασέ έκανε το 2-0. Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στο 49΄η Ένωση Πρέβεζας άγγιξε το 3-0 όταν σε σουτ του Ντέντε, ο Στέφος έκανε απόκρουση και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Ντέντε, το κατάφερε 5 λεπτά αργότερα, στο 54΄ο Βασίλης Σκάρπος που με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας χατ τρικ και αναδεικνύοντας τον εαυτό του, στον MVP του αγώνα. Το χορό των γκολ για την Ένωση Πρέβεζας, έκλεισε ο Γκαρτζονίκας, ο οποίος έπιασε ένα υπέροχο σουτ κάνοντας το τελικό 4-0. Στο παιχνίδι αυτό MVP, ήταν ο Βασίλης Σκάρπος που σημείωσε 3 γκολ και έδειχνε σιγουριά στις κινήσεις του στο παιχνίδι.

Ένας Παργινός (με καταγωγή από την Αγιά της Πάργας), σημείωσε 3 γκολ απέναντι στην Ένωση Πάργας και νομίζουμε ότι είναι κάτι ιδιαίτερο. Τροπαιούχος η Ένωση Πρέβεζας, που έφτασε για 5η χρονιά στον τελικό κατακτώντας το κύπελλο. Νικητές, ήταν οιν παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων, ο κόσμος και μεγάλος νικητής το ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Με τη λήξη του αγώνα οι παίκτες της Ένωσης Πρέβεζας, πήγαν να συγχαρούν και να παρηγορήσουν τους ηττημένους της Ένωσης Πάργας, σε μια πραγματικά πολύ όμορφη στιγμή. Ο προπονητής της ΑΕ Πρέβεζας Άγγελος Μπέκας αφιέρωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης το Κύπελλο του πρωταθλητή στον προπονητή Πάνο Πανούση, που λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι του δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ ο προπονητής της Ένωσης Πάργας Γιώργος Πασχοδήμαςέδωσε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες των δύο ομάδων για την παρουσία τους στο γήπεδο και κάλεσε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους κοντά στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, κάνοντζς αναφορά στο διαδίκτυο που τρώει ώρες από την καθημερινότητα των παιδιών. Τους κάλεσε να έρθουν κοντά στη φύση και τον αθλητισμό. 



Διαιτητής: Αλεξανδρόπουλος
Βοηθοί: Ντόμαρης – Λαϊνάς

4ος: Κέφης


ΑΕ Πρέβεζας (Μπέκας): Βαρδής, Φυσέκης, Κυρίτσης, Τσούτσης, Τάσσης, Λύτρας, Καταμάτζε, Καραμπέτσος, Σκάρπος Β., Γκαρτζονίκας, Ντέντες.
Συμμετείχαν και οι: Βανιώτης, Τζόκα, Γκέλης, Σκάρπος Φ., Λύρος, Μπουρδούβαλης, Ψυχογιός.
Π.Σ. Ένωση Πάργας (Πασχοδήμας): Στέφος, Κουλούρης, Κυριάκης, Σιαβίκης Φ., Κώτσης, Γεωργάκος, Χαμζάι, Μπέλλος, Μίνα, Σιαβίκης Ν., Χαλκής.

Συμμετείχαν και οι: Ντέλλας, Πασχοδήμας, Πλασκασοβίτης, Παπαθανασίου, Ρόκα, Μπέλλος Χ.































Τελικός παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας,: Ένας MVP, ένας τροπαιούχος, πολλοί νικητές! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 03, 2017 Rating: 5 Σε ένα παιχνίδι, όπως ήταν ο τελικός του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, περίμενες να δεις κάποιες προσπάθειες ποδοσφαι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: