728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Ανοιχτή γραμμή» καταγγελιών για τους αναπτυξιακούς νόμους



Ηλεκτρονικές καταγγελίες για κρούσματα απάτης και διαφθοράς σχετικά με τις επενδύσεις των αναπτυξιακών νόμων δέχεται πλέον η Γενική Γραμματεία Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ependyseis.gr/kataggelies.html οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν καταγγελίες, για περιπτώσεις απάτης και διαφθοράς σχετιζόμενες με επενδυτικά σχέδια, που έχουν υπαχθεί στις διατάξεις των αναπτυξιακών νόμων.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται σε ένα σύνολο παρεμβάσεων στις οποίες έχει προχωρήσει το Υπουργείο με στόχο την κατοχύρωση της διαφάνειας και της ακεραιότητας των διαδικασιών, αξιοποιώντας τα σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα για την πρόληψη και την καταπολέμηση της απάτης.

Η αρμόδια εθνική αρχή υποδοχής των καταγγελιών είναι η Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς (ελληνική υπηρεσία AFCOS).



«Ανοιχτή γραμμή» καταγγελιών για τους αναπτυξιακούς νόμους Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Απριλίου 20, 2017 Rating: 5 Ηλεκτρονικές καταγγελίες για κρούσματα απάτης και διαφθοράς σχετικά με τις επενδύσεις των αναπτυξιακών νόμων δέχεται πλέον η Γενική Γραμμ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: