728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ταξιάρχης Γεωργάκος: ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής από την Πάργα!




Ο Ταξιάρχης Γεωργάκος είναι ένας ταλαντούχος, νεαρός ποδοσφαιριστής από την Πάργα, του οποίου οι δεξιότητες και η αγάπη για τον αθλητισμό ξεχωρίζουν. Με την καθοδήγηση του προπονητή και την πολλή του όρεξη για επιδόσεις, συνεχώς φλερτάρει με την επιτυχία!
Κάθε χρόνο συμμετέχει στο Πρωτάθλημα, όπως και φέτος που έβαλε 8 γκολ, ενώ αποτελεί έναν από τους 2 αρχηγούς της Ένωση Πάργας. 10 Χρόνια τώρα, συμμετέχει στις ακαδημίες της Ένωσης Πάργας και αγωνίζεται σε πολλά ματς με την ΕΠΣ Λευκάδας Πρέβεζας. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε θέση αμυντικού χαφ 4 Χρόνια στο παιδικό πρωτάθλημα, με την ομάδα της Ένωσης Πάργας, καταθέτοντας κι ένα κύπελλο τη χρονιά 2010-2011 και την 4η θέση τη χρονιά 2015-2016.
Το www.patatoukos.com του εύχεται καλή σταδιοδρομία, πάντα επιτυχίες και πάντα να αξιοποιεί έτσι εποικοδομητικά το ταλέντο του!
Ταξιάρχης Γεωργάκος: ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός ποδοσφαιριστής από την Πάργα! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 09, 2017 Rating: 5 Ο Ταξιάρχης Γεωργάκος είναι ένας ταλαντούχος, νεαρός ποδοσφαιριστής από την Πάργα, του οποίου οι δεξιότητες και η αγάπη για τον αθλητισμ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: