728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Χάθηκε» η πλειοψηφία για την παράταξη «Νάστα» σε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Πάργας



Η συζήτηση του θέματος του ακινήτου στην πλατεία Κανάρη στην Πάργα με την ονομασία «Τουριστικό Περίπτερο» στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 28/3/2017, έμελλε να επιφυλάξει μία αλλαγή πολιτικών συσχετισμών στην παράταξη της πλειοψηφίας του Δημάρχου Αντώνη Νάστα, καθώς η πρόταση του εισηγητή της πλειοψηφίας τελικώς δεν «πέρασε».

Κατόπιν της συζήτησης διαμορφώθηκαν δύο προτάσεις:

Α. Η πρόταση του εισηγητή Αντιδημάρχου κ. Λουκούμη Γεωργίου, σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις των νομικών συμβούλων του Δήμου, ήτοι ότι το εν λόγω μίσθιο βρίσκεται στην πλατεία Κανάρη, οπότε η μίσθωσή του δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του νόμου 34/95 (για τις εμπορικές μισθώσεις), η μίσθωση έληξε μετά τη λήξη του συμβατικού χρόνου αυτής, ήτοι 28/2/11 και δεν παρέχεται στο δημ. συμβούλιο η δυνατότητα παράτασής της. Θα πρέπει το Δημ. Συμβούλιο να προβεί σε λήψη απόφασης περί καταγγελίας της μίσθωσης και εκκίνηση της διαδικασίας έξωσης της μισθώτριας, προκειμένου να προχωρήσει ο Δήμος στην συνέχεια στην επαναδημοπράτηση του μισθίου.

Β. Η πρόταση ότι πρόκειται για εμπορική μίσθωση και εφόσον υπάρχει εμπρόθεσμη αίτηση της κ. Μίνου Παναγιώτας να δοθεί παράταση μίσθωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 69 του Ν.4373/2016.

Υπέρ της Α΄πρότασης ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Λουκούμης Γ., Κόκκορης Π., Τζούρος Π., Βλάσση Π., Πασχοδήμας Γ., Παπανικολάου Α.(Πρόεδρος Τ.Κ.Πάργας), Σμπόνιας Ν.

Υπέρ της Β΄πρότασης ψήφισαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Γρηγορίου Α., Ζαχαριάς Ν., Τζίμας Ι., Ευθυμίου Σ., Παδιώτης Σ., Γιάγιας Ε., Ντούσκος Γ., Γάκης Σ., Ζούλας Α., Δημητρίου Γ., Τσούτσης Δ., Μάρκου Δ., Πάντας β., Μίχας Σ., Κοντοδήμα Ε.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Σίσκας Ι.και κ. Κονιδάρης Ά. ψήφισαν «παρών».



Δείτε ΕΔΩ το πρακτικό της συνεδρίασης.



πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/22926-xathike-i-peiopsifia-nasta-dimotiko-symvoulio.html#.WOewtUKR6G4.facebook


«Χάθηκε» η πλειοψηφία για την παράταξη «Νάστα» σε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 07, 2017 Rating: 5 Η συζήτηση του θέματος του ακινήτου στην πλατεία Κανάρη στην Πάργα με την ονομασία «Τουριστικό Περίπτερο» στη συνεδρίαση του δημοτικού συ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: