728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αιχμές Σπίρτζη για την δικαιοσύνη στην Ιόνια Οδό



Με αιχμές του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη για την δικαιοσύνη και δικαστικούς λειτουργούς, δόθηκε στην κυκλοφορία ένα ακόμη τμήμα της Ιόνιας Οδού, μαζί και η σήραγγα Κλόκοβας, τέσσερις μήνες νωρίτερα από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα.

Για την ολοκλήρωση του δυτικού οδικού άξονα, υπολείπονται ακόμη πενήντα χιλιόμετρα. Δέκα στο νότιο άκρο, στο Αντίριο, το τμήμα του Μενιδίου και το βόρειο άκρο, από το Αβγό μέχρι τη σύνδεση με την Εγνατία.

Ο υπουργός πάντως ανέφερε ότι τα εγκαίνια θα γίνουν κοντά στην Πρωτομαγιά, που σημαίνει ότι μέχρι τότε θα προστεθούν κι άλλα χιλιόμετρα στον πλέον σύγχρονο κι ασφαλή αυτοκινητόδρομο της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας.

Ήταν πραγματικά μια υπερπροσπάθεια σε ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι του έργου, στις σήραγγες της Παλαιοβούνας, στην Κλόκοβα. Οι άνθρωποι κατάφεραν να κάνουν και τη σήραγγα της Ρίζας και να είναι έτοιμη, αλλά δυστυχώς κάποιοι λειτουργοί του δικαστικού σώματος δεν έτρεξαν τόσο γρήγορα, όσο έτρεξε ο τεχνικός κόσμος. Άρα το κομμάτι του αυτοκινητόδρομου μεταξύ των δύο σηράγγων δεν είναι έτοιμο λόγω της καθυστέρησης των απαλλοτριώσεων. Τουλάχιστον με την προσθήκη ενός roundabout που έγινε, θα δοθεί η μεγάλη σήραγγα στους πολίτες πολλούς μήνες νωρίτερα. Θα μπορέσουν να τη χρησιμοποιήσουν και οι Αιτωλοακαρνάνες και οι Ηπειρώτες και μέρος των Επτανήσιων. ανέφερε ο Υπουργός, αφήνοντας έτσι αιχμές για τις καθυστερήσεις, ειδικά στον τομέα των απαλλοτριώσεων.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/43773-2017-04-12-15-30-46.html
Αιχμές Σπίρτζη για την δικαιοσύνη στην Ιόνια Οδό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 12, 2017 Rating: 5 Με αιχμές του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη για την δικαιοσύνη και δικαστικούς λειτουργούς, δόθηκε στην κυκλοφορία ένα ακόμη τμήμα τη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: