728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στις φλόγες σπίτι στο Θεσπρωτικό - Πρόλαβαν και βγήκαν οι ένοικοι





Επιχείρηση της Πυροσβεστικής με 12 άντρες - Μεγάλες οι καταστροφές

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (07/04/17) σε διώροφη πέτρινη οικία στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε, στις 19:00, από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος στην κουζίνα του ισογείου.

Αμέσως επεκτάθηκε στον υπόλοιπο χώρο της κουζίνας καθώς και στη ξύλινη οροφή.

Γρήγορα η φωτιά πέρασε και στον πρώτο όροφο μιας και το δάπεδο ήταν ξύλινο.

Τόσο η ηλικιωμένη γυναίκα που διέμενε στο ισόγειο όσο και η οικογένεια που κατοικούσε στον πρώτο όροφο κατάφεραν να απομακρυνθούν έγκαιρα, χωρίς να κινδυνέψει η ζωή κανενός, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θεσπρωτικού και 2 από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Φιλιππιάδας.

Οι 12 πυροσβέστες που επιχείρησαν για μια ώρα περίπου, με επικεφαλής και συντονιστή τον υποδιοικητή της Π.Υ. Φιλιππιάδας Επιπυραγό Σωτήριο Μπαλή, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να προχωρήσουν στην κατάσβεσή της.

Από την φωτιά το σπίτι υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές σε ισόγειο και πρώτο όροφο και χάρη στην έγκαιρη και αποτελεσματική επέμβαση των πυροσβεστών δεν προκλήθηκε ολοκληρωτική καταστροφή.


Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια διενεργεί το αρμόδιο ανακριτικό γραφείο της Πυροσβεστικής.


πηγη: http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/stis-floges-spiti-sto-thesprotiko-prolavan-kai-vgikan-oi-enoikoi#.WOf02SpExqI.facebook
Στις φλόγες σπίτι στο Θεσπρωτικό - Πρόλαβαν και βγήκαν οι ένοικοι Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 07, 2017 Rating: 5 Επιχείρηση της Πυροσβεστικής με 12 άντρες - Μεγάλες οι καταστροφές Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (07/04/17) σε διώροφη ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: