728x90 AdSpace

Ειδησεις

[recent][ticker2]
2 Απριλίου 2017

Πάργα:Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Κόκκορη και ΠασχοδήμαΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Πάργα 02/04/17

ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
1) ΚΟΚΚΟΡΗ ΠΕΤΡΟΥ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
2) ΠΑΣΧΟΔΗΜΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
-- ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 2,5 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ κ. ΝΑΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ (( ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ)) ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΩΡΕΥΤΕΙ ΛΟΓΩ ΜΗ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΓΑΣ (ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ- ΠΑΡΓΑ-ΑΝΘΟΥΣΑ-ΤΡΙΚΟΡΦΟ-ΑΓΙΑ-ΛΙΒΑΔΑΡΙ) ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
_ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ κ.ΝΑΣΤΑ ΑΝΤ., ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΑ ( ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΝ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ.
Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ Η΄ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΕΡΑ, ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΦΡΟΝΙΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ( ΠΑΡ΄ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΙΓΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΟΧΕΥΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ).
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ, ΜΑΛΟΝ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΜΕ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΡΓΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 65% ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΝΑΛΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΗΜΟ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΑ
<< ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ>>


ΟΙ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
1) ΚΟΚΚΟΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
2) ΠΑΣΧΟΔΗΜΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Πάργα:Δήλωση ανεξαρτητοποίησης Κόκκορη και Πασχοδήμα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 02, 2017 Rating: 5 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗΣ Πάργα 02/04/17 ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ 1) ΚΟΚΚΟΡΗ ΠΕΤΡΟΥ του ΚΩΝ/ΝΟΥ 2) ΠΑΣΧΟΔΗΜΑ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ του ...

Αντιδρασεις:

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: