728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δύο βραβεία για εργασίες της Παθολογικής Κλινικής



Δύο βραβεία απέσπασε η Β' Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με υπεύθυνο τον καθηγητή Μωυσή Ελισάφ, για αντίστοιχες εργασίες που παρουσίασε στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ινστιτούτου Μελέτης , Έρευνας και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα.

Συγκεκριμένα η κλινική απέσπασε το πρώτο βραβείο καλύτερης εργασίας με τίτλο ‘’Αναστολείς της διπεπτιδυλικής πεπτιδάσης-4 και αγωνιστές των GLP-1 υποδοχέων και προστασία έναντι του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου: συστηματική ανασκόπηση και μετα-ανάλυση’’ [Σ. Φίλιππας-Ντεκουάν, Φ. Μπάρκας, Μ. Ελισάφ, Β. Τσιμιχόδημος, Ε. Παππά, Α. Κεή, Χ. Μηλιώνης].

Και το τρίτο βραβείο καλύτερης εργασίας με τίτλο ‘’Ποιοι μεταβολικοί παράγοντες συσχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη σε ασθενείς που λαμβάνουν στατίνη;’’ [Ε. Παππά, Φ. Μπάρκας, Ε. Λυμπερόπουλος, Μ. Ελισάφ, Χ. Ρίζος, Ε. Κλούρας, Θ. Παναγιωτοπούλου, Γ. Λιάμης, Ε. Ρίζος].

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/paideia/43726-2017-04-10-08-18-39.html
Δύο βραβεία για εργασίες της Παθολογικής Κλινικής Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 10, 2017 Rating: 5 Δύο βραβεία απέσπασε η Β' Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, με υπεύθυνο τον καθηγητή Μωυσή Ελισάφ, για αν...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: