728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αύριο ο Τελικός για την ανάδειξη του Πρωταθλητή του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας 2016-17!



Αύριο είναι ο τελικός αγώνας του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Π-Λ ΑΕ Πρέβεζας - ΠΣ Ένωση Πάργας. Το παιδικό τμήμα της Ένωσης Πάργας έχει ανέλθει στην κορυφή, έπειτα από πολλή και καλή δουλειά της Ένωσης στο Παιδικό Τμήμα, αλλά και από πολλή προσπάθεια από πλευρά των μικρών αθλητών του τόπου μας.

Επίσης, φέτος διενεργήθηκε και συνέντευξη τύπου από τις διοργανώτριες αρχές του πρωταθλήματος και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, θέτοντας την οργάνωση σε νέο επίπεδο.

Το www.patatoukos.com αποδίδει ένα μεγάλο μπράβο, λοιπόν, στη Διοίκηση της Ένωσης για το κορυφαίο επίπεδο που έχει επιτύχει η παιδική ομάδα της Πάργας.

Σε αυτό το σημείο, να σας θυμίσουμε πως ο τελικός αγώνας ανάδειξης του Πρωταθλητή, για τη σεζόν 2016/2017 του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας, ξεκινά στις 16.30 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Λούρου την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017, με ελεύθερη είσοδο.

Τέλος, το www.patatoukos.com με περηφάνια, εύχεται στους μικρούς αγωνιστές του τόπου μας: Καλή Επιτυχία! Με τη Νίκη και το Κύπελλο στην Πάργα!
Αύριο ο Τελικός για την ανάδειξη του Πρωταθλητή του Παιδικού Πρωταθλήματος ΕΠΣ Πρέβεζας –Λευκάδας 2016-17! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Απριλίου 01, 2017 Rating: 5 Αύριο είναι ο τελικός αγώνας του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Π-Λ ΑΕ Πρέβεζας - ΠΣ Ένωση Πάργας. Το παιδικό τμήμα της Ένωσης Πάργας έ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: