728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«ΠροΣfΕΕρουμε»... Τρίτος σταθμός τα Γιάννινα



Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) για την άμβλυνση σύγχρονων κοινωνικών ανισοτήτων που σχετίζονται με τη μη πρόσβαση συνανθρώπων μας σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός με τον Πρόεδρο του ΣΦΕΕ κ. Πασχάλη Αποστολίδη, θα επισκεφθεί, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017, την πόλη των Ιωαννίνων, τρίτο σταθμό του Προγράμματος, συνοδευόμενοι από κλιμάκιο του ΣΦΕΕ.

Σκοπός της επίσκεψης θα είναι η διάθεση φαρμακευτικού, υγειονομικού υλικού, ειδών πρώτης ανάγκης και εκπαιδευτικού υλικού σε ευάλωτες κοινωνικά πληθυσμιακές ομάδες, και ιδιαίτερα σε παιδιά σχολικής ηλικίας, προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες του τοπικού πληθυσμού, με έμφαση στους μαθητές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Τα ανωτέρω είδη, που αποτελούν δωρεά του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος και των εταιριών μελών του, θα διατεθούν στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ηπείρου καλύπτοντας συνολικά τις ανάγκες και των 6 Δομών του Κέντρου (Παράρτημα ΑΜΕΑ Ιωαννίνων, Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων, Δομή Κόνιτσας, Δομή Πωγωνιανής, Δομή Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Θεσπρωτίας).

Παράλληλα, κοινωνικός λειτουργός και νοσηλευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού από το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Ιωαννίνων θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα παιδιά και το προσωπικό του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων - Δομή Θηλέων με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος ευθύνης των ατόμων για την προαγωγή της υγείας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις θεμελιώδεις Αρχές του Διεθνούς Κινήματος Ερυθρού Σταυρού, την αξία του Εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς, καθώς και για τις σύνθετες έννοιες της διαφορετικότητας και της πολυπολιτισμικότητας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης στην πόλη των Ιωαννίνων, θα παραχωρηθεί κοινή Συνέντευξη Τύπου των Προέδρων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος στα γραφεία του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ιωαννίνων (Γ. Παπανδρέου 2, Μόλος) για την πληρέστερη ενημέρωση των τοπικών αρχών και του κοινού. Η είσοδος είναι ελεύθερη.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/ekdiloseis/43030-prosferoume-tritos-statmos-ta-giannina.html
«ΠροΣfΕΕρουμε»... Τρίτος σταθμός τα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2017 Rating: 5 Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: