728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξοργίζει τους Παργινούς το δελτίο τύπου του Κώστα Μπάρκα …



Εξοργίζει τους Παργινούς το δελτίο τύπου του Κώστα Μπάρκα … Με προκήρυξη αγροτικών γιατρών, δηλαδή γιατρών χωρίς ειδικότητα, επιχειρεί να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις στην Πάργα ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας.
 Νυχτερινές ώρες, λίγο πριν το μεγάλο συλλαλητήριο των Παργινών στον Μεσοπόταμο, αύριο στις 2 το μεσημέρι, που διαμαρτύρονται για την εκ περιτροπής λειτουργία του Κέντρου Υγείας της περιοχής, με συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού, ο Βουλευτής Κ. Μπάρκας απέστειλε δελτίο τύπου σε τοπικά ΜΜΕ στο οποίο αναφέρει ότι 'ενισχύονται' τα Κέντρα Υγείας του Νομού με… αγροτικούς γιατρούς!!! Πέραν του γεγονότος ότι οι αγροτικοί γιατροί δεν έχουν ειδικότητα, την στιγμή που το Κέντρο Υγείας Πάργας έχει ανάγκη απο Γενικούς Γιατρούς όπως στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου, τέτοιες προκηρύξεις βλέπουμε κάθε χρόνο. Όποτε μένουν θέσεις κενές, στη συνέχεια συμπληρώνονται από αγροτικούς, οι οποίοι κάνουν την υπηρεσία υπαίθρου και φεύγουν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγροτικοί γιατροί δεν μπορούν να εφημερεύουν χωρίς την παρουσία Γενικού Γιατρού, κάτι που σημαίνει ότι η εναλλάξ λειτουργία των Κέντρων Υγείας Πάργας-Καναλλακίου θα συνεχιστεί… 
Με νεαρούς που μόλις πήραν το πτυχίο της ιατρικής επιχειρεί να καταλαγιάσει τις αντιδράσεις στην Πάργα ο Βουλευτής Κώστας Μπάρκας, χωρίς ωστόσο οι Παργινοί να παρασύρονται… Αντιθέτως εκφράζουν την οργή τους και κάνουν λόγο για εμπαιγμό!!! Επισημαίνουν ότι ο κ. Μπάρκας, κάθε φορά που οι κάτοικοι της Πάργας επιχειρούν να προβούν σε κάποια κινητοποίηση, την προηγούμενη μέρα, είτε θα στείλει μια προκήρυξη, είτε θα φωτογραφηθεί με τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό ή τον άλλο «συμπαθή» αναπληρωτή Υπουργό Παύλο Πολάκη!!!

Άρης Τσελίκος

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου του Βουλευτή Κ. Μπάρκα αυτούσιο:
Ενίσχυση Κέντρων Υγείας Ν. Πρέβεζας. 
Με την πρόσληψη έντεκα (11) νέων αγροτικών γιατρών ενισχύονται τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας, βάσει της σημερινής απόφασης του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, να προκηρύξει τις κενές θέσεις των Κέντρων Υγείας σε πανελλαδικό επίπεδο (αρ. πρωτ. Α2γ/Γ.Π.ΟΙΚ.19572 / 14-3-2017). Πιο συγκεκριμένα, το Κέντρο Υγείας Καναλακίου θα ενισχυθεί με πέντε (5) αγροτικούς γιατρούς, το Κέντρο Υγείας Πάργας με τρεις (3) αγροτικούς γιατρούς και το Κέντρο Υγείας Θεσπρωτικού, επίσης, με τρεις (3) αγροτικούς γιατρούς. Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων γιατρών προς το υπουργείο Υγείας για τις παραπάνω θέσεις ξεκινά σήμερα, 14 Μαρτίου 2017, έως και την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017. Η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Πρέβεζας με έντεκα (11) αγροτικούς γιατρούς θα βελτιώσει τις δομές του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, αναβαθμίζοντας την περίθαλψη και τη φροντίδα των ασθενών.


πηγη: https://www.topikifoni.gr/article.php?title=e3orgizei-toys-parginoys-to-deltio-typoy-toy-kwsta-mparka-490
Εξοργίζει τους Παργινούς το δελτίο τύπου του Κώστα Μπάρκα … Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017 Rating: 5 Εξοργίζει τους Παργινούς το δελτίο τύπου του Κώστα Μπάρκα … Με προκήρυξη αγροτικών γιατρών, δηλαδή γιατρών χωρίς ειδικότητα, επιχειρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: