728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δυναμική διαμαρτυρία από τους κατοίκους του δήμου Πάργας για τη "διάσωση" των Κέντρων Υγείας.



Ομόφωνο ήταν ΤΟ «ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΘΜΟΥ ΕΚΑΒ» σήμερα στην Εθνική Οδό, η οποία μπλοκαρίστηκε από πολίτες της Πάργας, εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο συντονισμός έγινε από την «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για το Κέντρο Υγείας της Πάργας». Όλοι οι συμπολίτες και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Πάργας, αφήνοντας και πάλι τα σπίτια και τις δουλειές τους, ξαναβγήκαν στους δρόμους για τη διεκδίκηση του αδιαμφισβήτητου δικαιώματός τους: την εξασφάλιση της Υγείας τους!

Eνώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γ. Ζιάκας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γ. Γιαμάς, ο δήμαρχος Πάργας Αντώνης Νάστας, ο Β. Νάνος εκ μέρους της Περιφερειακής Κίνησης Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο και ο Σ. Ράπτης από την Επιτροπή για την διάσωση των Κέντρων Υγείας.

Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, διαθέτουν το δικαίωμα της βοήθειας και της υποστήριξης για την εξασφάλιση της υγείας τους από τα δημόσια νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας. Όμως, το κέντρο υγείας της Πάργας και ο σταθμός του ΕΚΑΒ, εξακολουθούν να βρίσκονται σε «μετέωρη φάση». Κανένας από την κυβέρνηση, δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της εκτέλεσης των αναγκαίων δράσεων, παρ’ όλη τη συνεισφορά του τόπου από τα έσοδα τουρισμού.

Ας ακουστεί παντού, λοιπόν, πως: με την Υγεία, δεν «παίζουμε».


Δυναμική διαμαρτυρία από τους κατοίκους του δήμου Πάργας για τη "διάσωση" των Κέντρων Υγείας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 15, 2017 Rating: 5 Ομόφωνο ήταν ΤΟ «ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΥΘΜΟΥ ΕΚΑΒ» σήμερα στην Εθνική Οδό, η οποία μπλοκαρίστηκε από...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: