728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ανακυκλώστε και κερδίστε τα ψώνια της χρονιάς



Ο Δήμος Ιωαννιτών, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών “ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ” συμμετέχει σε δύο νέους Μεγάλους Διαγωνισμούς Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, με διάρκεια από 28 Μαρτίου 2017 έως 28 Μαΐου 2017.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης, πραγματοποιούνται αυτή τη φορά δύο πανελλήνιοι διαγωνισμοί στους οποίους συμμετέχουν όχι μόνο μαθητές αλλά και πολίτες. Συγκεκριμένα:

1ος Διαγωνισμός:
Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους μαθητές”στο 1οπανευρωπαϊκό Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανακύκλωσης,υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, με σημαντικά έπαθλα στα τρία πρωτεύοντα σχολικά τμήματα

2ος Διαγωνισμός:
Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους πολίτες” στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργούν σε Δήμους όλης της χώρας, υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, με έπαθλα τα «ψώνια της χρονιάς», αξίας 3.600 ευρώ, για τους τρεις πρωτεύσαντες πολίτες.

Πιο αναλυτικά, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
1ος Διαγωνισμός:“Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους μαθητές”

Ο Πανελλήνιος Εκπαιδευτικός Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους μαθητές απευθύνεται στους μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Δήμων όλης της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Ιωαννιτών.
Εν προκειμένω, οι μαθητές των σχολείων στο Δήμο Ιωαννιτών θα επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργούν στο:

ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΤΟ 1οΠΑΡΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
(ΛΕΩΦ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 61, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ)

Τονίζεται ότι η μετακίνηση των μαθητών από τα Γιάννενα προς και από το «Πάρκο Ανακύκλωσης» γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για τους μαθητές, όπου το μόνο που χρειάζεται είναι να ενημερώσουν για την ώρα και ημέρα που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επίσκεψη,
καλώντας τη «Γραμμή Ανακύκλωσης» στο 801 11 67890

Από το «Πολυκέντρο Ανακύκλωσης», που αποτελεί τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό ανακύκλωσης συσκευασιών παγκοσμίως, αλλά και τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών, κάθε φορά που θα επιστρέφονται οι συσκευασίες, θα εκτυπώνεται αυτόματα προς τους μαθητές το κουπόνι συμμετοχής του «Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης».

Τα τρία σχολικά τμήματα της χώρας που θα επιστρέψουν τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα – έπαθλα που έχουν οριστεί, με στόχο την προσέλκυση των μαθητών για τη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Tα (3) μεγάλα ΔΩΡΑ – ΕΠΑΘΛΑ του«Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Διαγωνισμού Ανακύκλωσης», είναι τα ακόλουθα:

1ο Δώρο – Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με την μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ταξίδι 4 ημερών στο Παρίσι με επίσκεψη στην Eurodisney, στο Μουσείο του Λούβρου και ξενάγηση στα αξιοθέατα του Παρισιού και ένα Tablet, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

2ο Δώρο – Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με την δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Ταξίδι 4 ημερών στη Ρόδο με ξενάγηση στα αξιοθέατα της Ρόδου (Παλαιά Πόλη, Παλάτι των Ιπποτών, επίσκεψη στην Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, Ενυδρείο κ.ά.) και μία Action Camera, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

3ο Δώρο – Έπαθλο,για το σχολικό τμήμα με την τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή
Ένα (1) Ποδήλατο και ένα (1) MP4, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Στην περίπτωση που το 1ο ή 2ο σχολικό τμήμα πανελλαδικά που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες συσκευασίες είναι Νηπιαγωγείο ή Δημοτικό Σχολείο, τότε τα ΔΩΡΑ-ΕΠΑΘΛΑ θα είναι (για όλους τους μαθητές του σχολικού τμήματος):

1ο Δώρο – Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Είκοσι (20) ημερήσιες εισόδους σε Fun Park της Αττικής & ένα (1) Tablet.
2ο Δώρο – Έπαθλο, για το σχολικό τμήμα με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή:
Μονοήμερη εκδρομή στον Πολυχώρο Δράσης, Αθλητικής Ψυχαγωγίας και Παιχνιδιού “The Ranch” στην ορεινή Κορινθία (με μεταφορά, εισιτήριο εισόδου και γεύμα) , μία (1) επίσκεψη στο “Αττικό Ζωολογικό Πάρκο” (με μεταφορά, εισιτήριο και σνακ) και μία (1) Action Camera.

Σημειώνεται ότι σε όλους του μαθητές του Δήμου Ιωαννιτών θα σταλεί ειδικό ενημερωτικό υλικό καθώς και οι όροι του Διαγωνισμού, ενώ κατά την επίσκεψή τους στο Πάρκο Ανακύκλωσης θα παρακολουθούν το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, θα φτιάχνουν έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ θα ξεναγούνται στο βοτανικό κήπο και την οικολογική λίμνη.

2ος Διαγωνισμός: “Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανακύκλωσης για τους πολίτες”
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους πολίτες απευθύνεται στους δημότες των Δήμων όλης της χώρας, που διαθέτουν Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, μεταξύ των οποίων είναι και οι δημότες του Δήμου Ιωαννιτών.

Εν προκειμένω, οι δημότες του Δήμου Ιωαννιτών θα επιστρέφουν για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που λειτουργούν σε:
Γαριβάλδη
Πλατεία Πύρρου
Γηροκομείο Ζωσιμάδων

Από τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ανακύκλωσης μεταλλικών, πλαστικών και γυάλινων συσκευασιών, κάθε φορά που θα επιστρέφονται οι συσκευασίες, θα εκτυπώνεται αυτόματα προς τους δημότες το κουπόνι συμμετοχής του «Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους πολίτες».

Οι τρεις πολίτες σε πανελλαδικό επίπεδο που θα επιστρέψουν τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα μεγάλα δώρα– έπαθλα που έχουν οριστεί, με στόχο την προσέλκυση των δημοτών για τη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Tα (3) μεγάλα ΔΩΡΑ – ΕΠΑΘΛΑ του «Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους πολίτες», είναι :

«Τα ψώνια της χρονιάς», αξίας 3.600 ευρώ για κάθε έναν από τους τρεις πρώτους νικητές


πηγη: http://www.epiruspost.gr/diafora/ekdiloseis/43484-2017-03-28-10-17-25.html
Ανακυκλώστε και κερδίστε τα ψώνια της χρονιάς Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017 Rating: 5 Ο Δήμος Ιωαννιτών, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: