728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αν όχι ο καλύτερος αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τελικούς Κυπέλλου όλων των εποχών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας!



Ο αγώνας είχε ποιότητα αντάξια ενός τελικού και οι δύο ομάδες πρόσφεραν καλό θέαμα. Εξαιρετικό ήταν το κλίμα του τελικού, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, όπως αρμόζει σε έναν τελικό και σε μια διοργάνωση της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο χθεσινός τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας τα είχε όλα, και το sportime24.gr βρέθηκε στο «χορτάρι» της Πρέβεζας και κατέγραψε τα πάντα από την στιγμή που ξεκίνησε το παιχνίδι!

Ο χθεσινός τελικός τα είχε πραγματικά όλα, άψογη οργάνωση από την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, άριστη διαιτησία Ζιώγα και βοηθών Ποντίκη-Τσόγκα, πολύ κόσμο και συνθήματα στις κερκίδες, ωραία «μπάλα» και πολλές χαμένες ευκαιρίες, και φυσικά τρία γκολ.

Πανλευκάδιος και Απόλλων Πάργας συναντήθηκαν λίγα λεπτά μετά τις 15:00 στο χορτάρι του Δημοτικού σταδίου Πρέβεζας ως οι δύο άξιοι κατά τα φαινόμενα διεκδικητές του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που έτσι όπως εξελίχθηκε αποδείχθηκε διαφήμιση του ποδοσφαίρου και επιβεβαίωσε τα λεγόμενα γιατί το ποδόσφαιρο είναι το πιο μαγευτικό άθλημα στον κόσμο και το άθλημα που συγκεντρώνει τους περισσότερους θεατές στις κερκίδες σε όλο τον πλανήτη….

Mετάλλια και Κύπελλο στις δύο ομάδες απένειμαν ο Πρόεδρος κ. Θωμάς Κάρτσακλας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ευάγγελος Συγκούνας, ο Γραμματέας κ. Κώστας Τζίμας, και το μέλος της Ένωσης κ. Σπύρος Κόκκαλης.

Ο Απόλλων Πάργας πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του 36ου Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στο Δημοτικό στάδιο της Πρέβεζας, ενώ τα πανηγύρια συνεχίστηκαν και στην Πάργα εκεί όπου έφτασε η κούπα.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές του Πανλευκάδιου οι οποίοι ήταν άξιοι αντίπαλοι του Απόλλωνα Πάργας μέχρι και το τελευταίο λεπτό της παράτασης, κατέβαλλαν πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια με ωραία μπάλα και έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Πανλευκάδιου, στον προπονητή τους Γιώργο Κατηφόρη και στην Διοίκηση της ομάδας.

Συγχαρητήρια κύριοι.

Είστε και εσείς νικητές.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Απόλλων Πάργας για την απόδοσή τους και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας και στον Πρόεδρο της ομάδας κ. Γιάννη Κλοτσώνη.

Συγχαρητήρια στον προπονητή του Απόλλωνα Πάργας κ. Γιώργο Μουστάκα.

Κύριε Μουστάκα ΑΞΙΟΣ.

Συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας για την άψογη και πρωτοφανή διοργάνωση του τελικού.

Βησσαρίων Σάκκος-Κώστας Κολιός

πηγη:http://www.sportime24.gr/an-oxi-o-kalyteros-enas-apo-tous-kalyterous-telikous-kypelloy-tis-eps-10-5-17/
Αν όχι ο καλύτερος αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους τελικούς Κυπέλλου όλων των εποχών της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 09, 2017 Rating: 5 Ο αγώνας είχε ποιότητα αντάξια ενός τελικού και οι δύο ομάδες πρόσφεραν καλό θέαμα. Εξαιρετικό ήταν το κλίμα του τελικού, εντός και εκτός...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: