728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κρίσιμο τεστ η πτήση από την Κοπεγχάγη στα Γιάννινα



Κρίσιμο τεστ για τις προοπτικές του αεροδρομίου Ιωαννίνων αναμένεται να αποτελέσει η πρώτη προγραμματισμένη πτήση από το εξωτερικό.. Η πτήση της 5ης Ιουνίου από την Κοπεγχάγη.

Η πτήση αυτή οφείλεται κυρίως στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε και υλοποίησε η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων. Η πτήση τσάρτερ δρομολογείται από την Apollo Travel Group η οποία θα μεταφέρει τουρίστες προς τα Σύβοτα, την Πάργα και τους Αγίους Σαράντα.

Αποτελεί δε κρίσιμο τεστ, γιατί, όπως διαμήνυσαν τα στελέχη της Apollo που επισκέφθηκαν τα Γιάννινα, αν διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή τον Ιούνιο στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, τότε αμέσως θα τοποθετηθεί παραγγελία για δεύτερη πτήση από Στοκχόλμη...

Αμέσως μετά την Έκθεση “Mediterranean Panorama | Stockholm 17-19.03” το Τμήμα Product Management της Apollo Travel Group θα επισκεφθεί και πάλι τον Νομό Ιωαννίνων, με σκοπό την ακριβή αποτύπωση του τουριστικού προϊόντος, σχεδιασμό προγραμμάτων, και ακριβής χαρτογράφησης του προορισμού.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/ipiros/ioannina/43212-2017-03-12-13-17-21.html
Κρίσιμο τεστ η πτήση από την Κοπεγχάγη στα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 13, 2017 Rating: 5 Κρίσιμο τεστ για τις προοπτικές του αεροδρομίου Ιωαννίνων αναμένεται να αποτελέσει η πρώτη προγραμματισμένη πτήση από το εξωτερικό.. Η πτ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: