728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Παίζουν την «κολοκυθιά» για Πρέβεζα-Λευκάδα με αφορμή το νέο νοσοκομείο – Με συλλαλητήριο «απαντά» η τοπική κοινωνία



Το σχέδιο Νόμου για την αναμόρφωση της Οργάνωσης των Νοσοκομείων, συνεχίζει να προβληματίζει τις τοπικές κοινωνίες Πρέβεζας και Λευκάδας, καθώς υπάρχει σε αυτό «κερκόπορτα» διασύνδεσης των δύο νοσοκομείων. Τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν υπάρξει πολλές διφορούμενες δηλώσεις αρμοδίων σχετικά με το ενδεχόμενο αυτό και σχετικά με το νέο νοσοκομείο Λευκάδας, σε ένα θέμα αρκετά σύνθετο, στο οποίο εμπλέκεται εμμέσως και ο Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Πριν πάρουμε τα δεδομένα με τη σειρά ας αναφέρουμε και μία «καλή» είδηση: Την προκήρυξη θέσης τεσσάρων ειδικευμένων γιατρών για τα νοσοκομεία Πρέβεζας και Λευκάδας (1 χειρουργός για την Πρέβεζα – παθολόγος, καρδιολόγος, ακτινοδιαγνώστης για τη Λευκάδα).

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας από την πλευρά του φαίνεται πως δε θέλει να συρθεί πίσω από τις εξελίξεις, σε συνδυασμό με τις κινητοποιήσεις των κατοίκων Πάργας και Καναλακίου για τα Κέντρα Υγείας.

Οργανώνει συλλαλητήριο για την Υγεία στις 28 Μαρτίου, όπου θα πρέπει οι τοπικές κοινωνίες να δώσουν δυναμικό «παρών».


πηγη: http://www.atpreveza.gr/index.php/news/koinonia/item/22674-paizoun-kolokythia.html#.WNB0n0pmGxE.facebook
Παίζουν την «κολοκυθιά» για Πρέβεζα-Λευκάδα με αφορμή το νέο νοσοκομείο – Με συλλαλητήριο «απαντά» η τοπική κοινωνία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 21, 2017 Rating: 5 Το σχέδιο Νόμου για την αναμόρφωση της Οργάνωσης των Νοσοκομείων, συνεχίζει να προβληματίζει τις τοπικές κοινωνίες Πρέβεζας και Λευκάδας,...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: