728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Απόπειρα ληστείας στο κέντρο των Ιωαννίνων!



Λιγότερα από δέκα λεπτά χρειάστηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, για να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν νεαρό, ο οποίος, μέρα μεσημέρι πήρε τα χρήματα από δύο γυναίκες και στη συνέχεια τις χτύπησε.

Ο 26χρονος, αφαίρεσε το πορτοφόλι μιας 30χρονης γυναίκας, την ώρα που πραγματοποιούσε ολιγόλεπτη στάθμευση του αυτοκινήτου της στην οδό Βελισσαρίου. Όταν εκείνη και η 54χρονη συνοδηγός αντέδρασαν προκειμένου να πάρουν πίσω τα κλοπιμαία, ο δράστης τις χτύπησε και τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο γυναίκες κάλεσαν αμέσως σε βοήθεια την αστυνομία και πριν συμπληρωθούν δέκα λεπτά ο 26χρονος, ο οποίος κινούνταν πεζός, εντοπίστηκε και συνελήφθη στην οδό Δωδώνης, λίγο πιο πάνω από την Στρατολογία, στο κέντρο της πόλης.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/43211-2017-03-12-12-39-04.html
Απόπειρα ληστείας στο κέντρο των Ιωαννίνων! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Μαρτίου 12, 2017 Rating: 5 Λιγότερα από δέκα λεπτά χρειάστηκαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, για να εντοπίσουν και να συλλάβουν έναν νεαρό, ο οποίος, μέρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: