728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Διαμόρφωση Χώρου Υποδοχής Αδέσποτων - Ανεπιτήρητων ζώων Δήμου Πάργας.



...ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

1.Αναθέτει την εκτέλεση του έργου : Διαμόρφωση Χώρου Υποδοχής Αδέσποτων - Ανεπιτήρητων ζώων Δήμου Πάργας» π ροϋπολογισμο ύ 7.126,90 € στον κ . Τερνέζη Αριστείδη έναντι του ποσού των 7.126,90 ευρώ συμπερ. Φ.Π.Α.
2 .Ο ανωτέρω θα εκτελέσει τις παρακάτω εργασίες σύμφωνα με την Τεχνική Περιγραφή του έργου της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου:

Η παρούσα μελέτη αφορά την κατασκευή του έργου « Δ απάνες Διαμόρφωσης Χώρου Υποδοχής Αδέσποτων – Ανεπιτήρητων Ζώων Δήμου Πάργας » . Πιο συγκεκριμένα αφορά την κατασκευή εξωτερικής περ ίφραξης χώρου στην Τ.Κ. Βαλανιδούσας που αποσκοπεί στην φύλαξη των αδέσποτων - ανεπιτήρητων ζώων του Δήμου Πάργας.

Πιο συγκεκριμένα, θα κατασκευαστεί εξωτερική περίφραξη ελεύθερου ύψους 2,50 μέτρων και μήκους 100,00 μέτρων. Αναλυτικότερα οι εργασίες περιλαμβάνουν :
1. Τ ην πε ριμετρική εκσκαφή με οποιοδήποτε μέσο και σε οποιοδ ήποτε έδαφος διαστάσεων 50 χ5 0 χ50 εκ. για την πάκτωση των ορθοστατών.
2. Την διαμόρφωση του υφιστάμενου φυσικού εδάφους ώστε να είναι προσβάσιμος ο περιφραγμένος χώρος.
3. Την τοποθέτησ η των πασσάλων ( ορθοστάτες) διατομής 2 ́ ́ και μήκους 3 ,0 0 μέτρων που θα τοποθετηθούν αν ά 1.5 0 μέτρα πακτωμένους σε σκυρόδεμα κατηγορίας C 16/20
σε συνολικό β άθος 5 0 εκ.
4. Την τοποθέτηση και την στερέωση στους ορθοστάτες συρμοτοπλέγματος οπής 10 χ5 εκ. βαρέως τύπου , με τις κατάλληλες στηρίξεις και παρελκόμενα για την ορθή κατασκευή . Σε περίπτωση κλιμάκωσης της στάθμης του διαμορφωμένου ή φυσικ ού εδάφους θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η διαφορά ύψους των σιδηροσωλήνων ώστε να επιτυγχάνεται η απαίτηση της μελέτης .
5. Την τοποθέτηση αντηρίδων στους γωνιακούς πασσάλους καθώς και στα σημεία αλλαγής κατεύθυνσης.
6. Την τοποθέτηση μεταλλικής πόρτας πλάτους 3,00 μέτρων που θα φέρει υποδοχείς λουκέτου και θα υπάρχει κατακόρυφος σύρτης για την ακινητοποίηση της , σχέδιο της οποίας θα υποβληθεί και θα εγκριθεί αρχικώς από την Υπηρεσία.

Όλα τα υλικά θ α είναι γαλβανισμένα εν ́ θερμώ κατά DIN 50976. Για την εκτέλεση του έργου ισχύει το Π Δ . 171/87 (που αφορά τα αποφαινόμενα όργανα) όπως αυτά ισχύουν.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ...

Διαβάστε ολοκληρωμένο το Πρακτικό 6 /2017 της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάργας εδώ.


πηγη:http://parga-zozefina.blogspot.gr/2017/03/blog-post_30.html
Διαμόρφωση Χώρου Υποδοχής Αδέσποτων - Ανεπιτήρητων ζώων Δήμου Πάργας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017 Rating: 5 ...ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ 1.Αναθέτει την εκτέλεση του έργου : Διαμόρφωση Χώρου Υποδοχής Αδέσποτων - Ανεπιτήρητων ζώων Δήμου Πάργας» π ροϋπο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: