728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2016-2017






Για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο Απόλλων Πάργας κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας καθώς στον τελικό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Πρέβεζα επικράτησε με 2-1 του Πανλευκάδιου..

Αγωνιστικά οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερη διάρκεια του 36ου τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Στο 24΄ ο Τσομπάι με κοντινό πλασέ μετά από πάσα του Κοκόλη Χ.Ζ. έκανε το 0-1. Στο 31΄ ο Βαρτζιώτης με σουτ ισοφάρισε για τον Απόλλωνα Πάργας, και στο 45΄ μετά από σέντρα του Μπιστιόλη ο Μηλιώνης με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο 31’ ο Βαρτζιώτης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότση και ισοφάρισε σε 1-1 για τον Απόλλωνα Πάργας.

Στο 45′ ο Μπιστιόλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μηλιώνης με κεφαλιά νίκησε τον Κότση και πέτυχε το 2-1.

Ο Απόλλων Πάργας κράτησε ως το τέλος το προβάδισμα και τελικά πανηγύρισε το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία του.

Στο 77’ ο Τριάντος ανέτρεψε τον Μηλιώνη και σαν τελευταίος παίκτης είδε την κόκκινη κάρτα του κ. Ζιώγα, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μάρκος.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Ποντίκης – Τσόγκας

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ (Γιώργος Κατηφόρης): Κότσης, Κοκκόλης Χ.Σ. (71’ Κολοβός), Σπανός (81’ Κούτσικος), Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης Χ.Ζ., Μπρούβας, Τσομπάι, Μοράλες (46΄ Καταγής), Δημουλιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (Γιώργος Μουστάκας): Σκάρπος, Μπιστιόλης, Μάρκος, Βαρτζιώτης (60’ Βέκιος), Γκόγκα, Τόρες (89’ Τζαφέρι), Ντίσιος, Βάσιος, Σιδέρης (76’ Ευαγγέλου), Μηλιώνης, Gllucad.

Βησσαρίων Σάκκος









ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2016-2017 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017 Rating: 5 Για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο Απόλλων Πάργας κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας καθώς στον τελικό που πραγματ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: