728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σπίρτζης: Την Μεγάλη Βδομάδα θα γιορτάσουμε για την Ιόνια Οδό!



Πάσχα με Ιόνια Οδό, υποσχέθηκε για τους Ηπειρώτες και όχι μόνο, ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, από την Πρέβεζα όπου βρέθηκε. Μάλιστα δήλωσε ότι την Μεγάλη Βδομάδα θα βρεθεί σε όλες τις πόλεις της Ηπείρου, προκειμένου να γιορτάσει με τους κατοίκους την ολοκλήρωση της Ιόνιας Οδού..

Ολοκλήρωση, πλην ελαχίστων βέβαια, καθώς ο Υπουργός αναγνώρισε την καθυστέρηση που υπάρχει σε δύο τμήματα του έργου. Και η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην αργοπορία που σημειώθηκε στις απαλλοτριώσεις.

Παρόλα αυτά, ο Υπουργός Υποδομών επανέλαβε ότι το Πάσχα το μεγαλύτερο τμήμα του οδικού άξονα θα έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

«Θα μας δοθεί η ευκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα να τα πούμε πάλι από κοντά. Και στην Πρέβεζα και στις υπόλοιπες πόλεις της Ηπείρου, για να γιορτάσουμε με όλους τους Ηπειρώτες και όλη τη Δυτική Ελλάδα την κατασκευή και την παράδοση της Ιόνιας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός.

Ο κ. Σπίρτζης, με τις δηλώσεις του δεν έδωσε άλλες ειδήσεις... Επανέλαβε ότι η μελέτη για την σύνδεση Ιόνιας Πρέβεζας θα ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούλιο, αλλά δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στη χρηματοδότηση του έργου, που αποτελεί και το μεγάλο αγκάθι, ενώ για την Αμβρακία οδό, που έχει εξελιχθεί σε σύγχρονο γεφύρι της Άρτας, είπε ότι το έργο θα ολοκληρωθεί με εργολαβία-σκούπα.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/politics/42734-2017-02-10-16-48-17.html
Σπίρτζης: Την Μεγάλη Βδομάδα θα γιορτάσουμε για την Ιόνια Οδό! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2017 Rating: 5 Πάσχα με Ιόνια Οδό, υποσχέθηκε για τους Ηπειρώτες και όχι μόνο, ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, από την Πρέβεζα όπου βρέθηκε. Μάλισ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: