728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Περιφερειάρχης- Σπίρτζης: Τα έργα της Ηπείρου σε πρώτο πλάνο



Το καθολικό αίτημα της περιοχής για επέκταση της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά και σύνδεσής της με την Πρέβεζα, όπως και της αναβάθμισης του αεροδρομίου των Ιωαννίνων έθεσε στον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.

Ο Περιφερειάρχης υποδέχθηκε στην Περιφέρεια τον Υπουργό όπως και τον πρόεδρο της Βουλής, στους οποίους δώρισε δύο βιβλία ιστορικού περιεχομένου.

«Θέλουμε την επέκταση μέχρι την Κακαβιά και την σύνδεση μέχρι την Πρέβεζα. Είμαστε αποφασισμένοι και μέσω Ευρωπαικής Τράπεζας, ότι είναι να το υποστούμε, γιατί πρόκειται για έργα ανάπτυξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης, θέλοντας να καταδείξει την αναγκαιότητα για την ολοκλήρωση των δύο οδικών αρτηριών.

Συνάμα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στην ανάγκη ολοκλήρωσης των έργων του αεροδρομίου και στην πρόθεση της Περιφέρειας να χρηματοδοτήσει την εγκατάσταση συστήματος τυφλής προσγείωσης και εξέφρασε τους φόβους του για κατάργηση της γραμμής Ιωαννίνων- Αθηνών, μετά την αποπεράτωση της Ιόνιας Οδού.

Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, στην αντιφώνησή του, ανέφερε ότι το αεροδρόμιο θα αναβαθμιστεί με την συνεργασία όλων των φορέων.

Υπογράμμισε ότι το οδικό δίκτυο προς την Αλβανία θα πρέπει να ολοκληρωθεί ενώ μνεία έκανε και στην αναστήλωση της γέφυρας της Πλάκας, τονίζοντας ότι αποτελεί εθνικό στοίχημα η ολοκλήρωση του έργου.

Μάλιστα σημείωσε ότι το έργο θα συνεχιστεί με την συνδρομή της Περιφέρειας και του ΤΕΕ.






πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/autodioikisi/42895-2017-02-21-14-08-06.html
Περιφερειάρχης- Σπίρτζης: Τα έργα της Ηπείρου σε πρώτο πλάνο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 21, 2017 Rating: 5 Το καθολικό αίτημα της περιοχής για επέκταση της Ιόνιας Οδού μέχρι την Κακαβιά και σύνδεσής της με την Πρέβεζα, όπως και της αναβάθμισης ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: