728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τραγωδία.. Σκοτώθηκε στην Βουλγαρία γιατρός από την Άρτα




Σοκ έχει προκαλέσει στην Άρτα, η είδηση για τον τραγικό θάνατο που βρήκε στην Βουλγαρία, γνωστή γιατρός της πόλης. Η γυναίκα έχασε την ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, που έγινε στην έξοδο της πόλης Μπλαγκόεβγκραντ.

Η ίδια με τον σύζυγό της και το μικρότερο παιδί τους, ηλικίας περίπου δέκα ετών, έκαναν το ταξίδι προκειμένου να δουν το άλλο τους παιδί που σπουδάζει στην Βουλγαρία.

Όπως μεταδίδουν βουλγαρικές ιστοσελίδες το αυτοκίνητο μάρκας ΒΜW με ελληνικές πινακίδες βγήκε από τον δρόμο πιθανότατα λόγω μεγάλης ταχύτητας και ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε ένα μικρό κράσπεδο μετά από περιδίνηση.

Από το αυτοκίνητο που κυριολεκτικά διαλύθηκε ανασύρθηκε νεκρή μια Ελληνίδα ενώ το 10χρόνο παιδί της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μπλαγκόεβγκραντ.

Ο πατέρας και σύζυγος της οικογένειας που οδηγούσε το αυτοκίνητο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η νεκρή ήταν ενδοκρινολόγος, γνωστή και αγαπητή στην Άρτα και η είδηση για τον θάνατό της έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.




πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42878-2017-02-20-07-10-33.html
Τραγωδία.. Σκοτώθηκε στην Βουλγαρία γιατρός από την Άρτα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017 Rating: 5 Σοκ έχει προκαλέσει στην Άρτα, η είδηση για τον τραγικό θάνατο που βρήκε στην Βουλγαρία, γνωστή γιατρός της πόλης. Η γυναίκα έχασε την...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: