728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης... Οι ουρές της ντροπής!!!



Μάλλον δεν θα έπρεπε κανένας να χαίρεται και να πανηγυρίζει για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης... Κι αυτό γιατί, λίγα χρόνια πριν, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που σήμερα στέκονται στις ουρές δεν το είχαν ανάγκη.. Δεν το χρειάζονταν!

Οδηγήθηκαν στις ουρές της ντροπής, εξ αιτίας των σκληρών μέτρων λιτότητας και απουσίας κάθε αναπτυξιακής προοπτικής.. Εξ αιτίας κάθε ελπίδας που έσβησε.

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, δεν επιτρέπει πανηγυρισμούς για έναν ακόμη λόγο... Γιατί αποκλείονται εκατοντάδες άνθρωποι για λόγους τυπικούς.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα..

Άνεργος, με μηδενικό εισόδημα, που φιλοξενείται από τους γονείς του, δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ, αν εκείνοι που τον φιλοξενούν έχουν εισόδημα υψηλότερο από τα εισοδηματικά όρια που έχουν θεσπιστεί για το ΚΕΑ.

Δηλαδή για να πάρει τα 200 ευρώ, θα πρέπει να νοικιάσει σπίτι και να πληρώνει μέρος ή ολόκληρο το ποσό στον ιδιοκτήτη του σπιτιού. Ή να είναι άστεγος..

Κράτος δικαίου... που περηφανεύεται για την ελεημοσύνη που δίνει στους μη έχοντες!


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/paraskinio/42707-2017-02-09-08-14-38.html
Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης... Οι ουρές της ντροπής!!! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2017 Rating: 5 Μάλλον δεν θα έπρεπε κανένας να χαίρεται και να πανηγυρίζει για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης... Κι αυτό γιατί, λίγα χρόνια πριν, οι ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: