728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ψηφιακός Γονέας, ένας απαραίτητος ρόλος

200.000 γονείς και παιδιά έχουν ενημερωθεί για την ορθή χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών

 

 



Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου σήμερα και η συνεχώς αυξανόμενη χρήση του Internet από παιδιά και εφήβους, δίνει στους γονείς έναν ακόμη ρόλο, αυτόν του Ψηφιακού Γονέα, του γονέα που ενημερώνεται εγκαίρως ο ίδιος για τους κινδύνους που εγκυμονεί το διαδίκτυο και φροντίζει να εκπαιδεύσει αλλά και να προστατεύσει το παιδί του με προληπτικά μέτρα.

Ο ρόλος του Ψηφιακού Γονέα γίνεται ολοένα και πιο επιτακτικός καθώς σύμφωνα με σχετικές έρευνες:

7 στους 10 Έλληνες δεν γνωρίζουν από ποια ηλικία μπορεί ένα παιδί να έχει λογαριασμό Gmail
1 στους 2 Έλληνες πιστεύει ότι επιτρέπεται το «κατέβασμα» βίντεο από το YouTube.
4 στους 10 Έλληνες δεν γνωρίζουν σε τι μας ενημερώνει η «Πολιτική Απορρήτου» ενός ιστοχώρου




Η ενημερωτική καμπάνια της WIND, Kids@safety: internet, κινητό και παιδί, συμπληρώνει φέτος 7 χρόνια δράσης έχοντας ενημερώσει μέχρι στιγμής περισσότερους από 200.000 γονείς και παιδιά για την ορθή χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών μέσα από τις δράσεις της σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Saferinternet.gr και γιορτάζει αυτή την ημέρα με ένα μοναδικό διαγωνισμό. Παρακολουθείστε το ενημερωτικό βίντεο με τον «Οδηγό για Ψηφιακούς Γονείς» στη σελίδα της καμπάνιας στο Facebook, αφήστε σχόλιο με τις συμβουλές που εφαρμόζετε στο παιδί σας και διεκδικείστε ένα 4G tablet Samsung Galaxy Tab A! Tέλος, η πάντα ενημερωμένη ιστοσελίδα της WIND (www.kidsatsafety.gr) προσφέρει στους επισκέπτες της χρήσιμες πληροφορίες, ειδήσεις και οπτικοακουστικό υλικό με συμβουλές προς τους γονείς, τα παιδιά και τους εφήβους, έρευνες σχετικά με τη συμπεριφορά των παιδιών στο διαδίκτυο και τη χρήση του ενώ παραπέμπει και σε ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών που ασχολούνται με την προστασία των παιδιών.


πηγη: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2569347/psifiakos-goneas-enas-aparetitos-rolos
Ψηφιακός Γονέας, ένας απαραίτητος ρόλος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017 Rating: 5 200.000 γονείς και παιδιά έχουν ενημερωθεί για την ορθή χρήση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών     Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: