728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Προσλήψεις προσωπικού στη Νέα Οδό



Η Νέα Οδός Α.Ε, η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, τη διαχείριση και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «Ιόνια Οδός» αναζητά υποψηφίους των θέσεων Χειριστή Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας για την στελέχωση των νέων εγκαταστάσεων της, στο Επισκοπικό (Δήμος Δωδώνης).

- Χειριστής Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας (κωδ. θέσης ΚΔΚΕ-0217)
με κύριες αρμοδιότητες την επιτήρηση των σηράγγων και του αυτοκινητοδρόμου, αναγνωρίζοντας και συντονίζοντας όλα τα περιστατικά κυκλοφορίας. Η θέση αναφέρεται στο Προϊστάμενο Βάρδιας του Κέντρου Διαχείρισης Κυκλοφορίας.

Απαιτούμενα Προσόντα:

⦁ Πτυχίο Ανώτερου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Πληροφορική ή τον Αυτοματισμό

⦁ 1-3 έτη προηγούμενης επαγγελματικής εμπειρίας στη διαχείριση ηλεκτρονικού εξοπλισμού ή συστημάτων πληροφορικής και αυτοματισμού.

⦁ Πολύ καλή γνώση χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και MS Office.

⦁ Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας

⦁ Δυνατότητα εργασίας σε σύστημα κυλιόμενων βαρδιών

⦁ Κάτοχος διπλώματος οδήγησης και αυτοκινήτου

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο hr@neaodos.gr ή Φαξ: 210-6178011 αναγράφοντας τον ανάλογο κωδικό της (ΚΔΚΕ-0217)

πηγη: http://www.epiruspost.gr/oikonomia/epixeiriseis/42688-2017-02-08-07-15-20.html
Προσλήψεις προσωπικού στη Νέα Οδό Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2017 Rating: 5 Η Νέα Οδός Α.Ε, η εταιρία που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, τη λειτουργία, τη διαχείριση και τη συντήρηση του έρ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: