728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πάνω από 500 υπογραφές σε μια ώρα για την διασταύρωση καρμανιόλα στην Πρέβεζα



Περισσότερες από 500 υπογραφές κατοίκων της Πρέβεζας συγκεντρώθηκαν μέσα σε μια ώρα ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία που πήρε ο συμπολίτης μας Μιχάλης Γιολμάς που διαμένει λίγα μόλις μέτρα από την διασταύρωση καρμανιόλα στην Πρέβεζα, προκειμένου να καταθέσει αίτημα για την τοποθέτηση φωτεινής σήμανσης στο σημείο.

Και φυσικά ο λόγος για την διασταύρωση των οδών Μ. Μερκούρη και Ζαλόγγου.

Στο συγκεκριμένο σημείο, έχουν καταγραφεί δεκάδες τροχαία με τα περισσότερα από αυτά να έχουν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό κυρίως οδηγών δικύκλων.

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη μόλις εχθές, Τετάρτη, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός μοτοσικλετιστή.

Στην πρωτοβουλία αυτή του Μιχάλη Γιολμά ανταποκρίθηκαν δεκάδες οδηγοί, αυτοκινήτων και δικύκλων.

Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι όλοι γνώριζαν το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει και έδιναν συγχαρητήρια γι αυτήν την κίνηση, εκφράζοντας παράλληλα την συμπαράστασή τους.

Αρκεί μόνο κάποιος να παραμείνει στο σημείο και να διαπιστώσει πόσο λάθος έχει κατασκευαστεί ο δρόμος που θεωρείται ότι έχει προτεραιότητα. Η οδός Μ. Μερκούρη. Αυτοκίνητα που κινούνται επί τις Ζαλόγγου, αναγκάζονται να περνούν τα stop και να βγαίνουν αρκετά μπροστά προκειμένου να ελέγξουν την κάθοδο του δρόμου, σε σημείο που να βρίσκονται χωρίς να το καταλάβουν σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από την πορεία οχήματος που κινείται στην άνοδο. Για την ποιότητα της ασφάλτου, βασικό στοιχείο σε περίπτωση φρεναρίσματος και ειδικά όταν βρέχει, ούτε λόγος να γίνεται!!!

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γιολμά, θα βρίσκεται στην συγκεκριμένη διασταύρωση και την Πέμπτη (αύριο) προκειμένου να συγκεντρωθούν και άλλες υπογραφές, κάτι που θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με ταυτόχρονη ενημέρωση των οδηγών που διέρχονται κατά εκατοντάδες καθημερινά, καθιστώντας την μια από τις διασταυρώσεις με την μεγαλύτερη κυκλοφορία εντός ιστού της πόλης.

Το αίτημα με τις υπογραφές που θα το συνοδεύουν, θα προωθηθεί στις αρμόδιες αρχές και θα γνωστοποιηθεί και σε συλλόγους.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα υπάρχει ανταπόκριση από τις αρχές και κάποιος θα ευαισθητοποιηθεί.

Εξάλλου εδώ θα είμαστε και θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις…

πηγη: http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/pano-apo-500-ypografes-se-mia-ora-gia-tin-diastayrosi-karmaniola-stin-preveza#.WJuSGA4Ecfc.facebook
Πάνω από 500 υπογραφές σε μια ώρα για την διασταύρωση καρμανιόλα στην Πρέβεζα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2017 Rating: 5 Περισσότερες από 500 υπογραφές κατοίκων της Πρέβεζας συγκεντρώθηκαν μέσα σε μια ώρα ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία που πήρε ο συμπολίτ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: