728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

31χρονος ο δράστης κλοπών δικύκλων και σχολείου



Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο περιπτώσεις κλοπών δικύκλων και μία υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σχολείου που έγιναν στα Ιωάννινα και στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και ψευδορκία, σε βάρος 31χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 31χρονος από αρχές του τρέχοντος μήνα διέπραξε τις παρακάτω κλοπές:

• πρωινές ώρες της 01-02-2017, αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο από την πόλη των Ιωαννίνων

• πρωινές ώρες της 02-02-2017, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα από την πόλη των Ιωαννίνων

• βραδινές ώρες της 12-02-2017, διέρρηξε σχολείο που βρίσκεται στην Ανατολή Ιωαννίνων και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα - υλικά.

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος δράστης την 04-02-2017 δήλωσε ψευδώς στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων την κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας του.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν τα κλεμμένα δίκυκλα καθώς και μέρος των κλοπιμαίων από το σχολείο, τα οποία και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42963-31xronos-diarriktis-ioannina-anatoli.html
31χρονος ο δράστης κλοπών δικύκλων και σχολείου Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2017 Rating: 5 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο περιπτώσεις κλοπών δικύκλων και μία υπόθεση δ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: