728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ένα εφιάλτη ζούσε μία 16χρονη στους Παξούς-Η μητέρα της την χτυπούσε και ο πατριός της ασελγούσε σε βάρος της!



Αντιμέτωπη με ένα πραγματικό και καθημερινό εφιάλτη ήταν μία 16χρονη κοπέλα από την Αλβανία, που ζούσε με την 42χρονη μητέρα της και τον 56χρονο επίσης Αλβανό πατριό της στους Παξούς.

Η 16χρονη το έσκασε από το σπίτι την την 1η Φεβρουαρίου και πήγε στο σπίτι μία φίλης της που την φιλοξένησε δύο ημέρες. Εκεί, η 16χρονη είπε στην φίλη της πως δεν άντεχε άλλο να μείνει στο σπίτι της καθώς εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, η μητέρα της όπως ανέφερε την χτυπούσε και ο πατριός της ασελγούσε σε βάρος της!

Η φίλη της την έπεισε να πάει στην Αστυνομία και να τα καταγγείλε όλα αυτά, όπως και τελικά έπραξε στις 3 Φεβρουαρίου. Σε βάρος της μητέρας της και του πατριού της σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο επειδή αφορούσε αδικήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν, θα ακολουθηθεί η τακτική διαδικασία για αυτά και συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράνομης εισόδου και παραμονής στην χώρα.

Την 16χρονη την παρακολουθεί κοινωνική λειτουργός του νοσοκομείου Κέρκυρας και φιλοξενείται σε κοινωνικό ίδρυμα. Η δικογραφία που συστάθηκε σε βάρος του πατριού και της μητέρας της ανήλικης, αναμένεται θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, όπου και θα αποφανθεί για τα περαιτέρω.
 
 
Ένα εφιάλτη ζούσε μία 16χρονη στους Παξούς-Η μητέρα της την χτυπούσε και ο πατριός της ασελγούσε σε βάρος της! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017 Rating: 5 Αντιμέτωπη με ένα πραγματικό και καθημερινό εφιάλτη ήταν μία 16χρονη κοπέλα από την Αλβανία, που ζούσε με την 42χρονη μητέρα της και τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: