728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σύλληψη Ιταλών κυνηγών στην Πέρδικα- Παράνομο κυνήγι στη Ροδιά



Δικογραφία σε βάρος δύο Ιταλών κυνηγών που κυνηγούσαν πλησίον του οικισμού της Πέρδικας σχηματίστηκε από την θηροφυλακή ενώ συνάμα τους κατασχέθηκαν τα όπλα.

Παράλληλα όμως, στο πλαίσιο περιπολίας κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου, εντόπισε σήμερα το πρωί στη λιμνοθάλασσα της Ροδιάς, ένα άτομο, να ασκεί θήρα, χρησιμοποιώντας πλωτό μέσο.

Με τη χρήση πλωτού μέσου που διαθέτει η Θηροφυλακή, οι θηροφύλακες προσέγγισαν το σημείο και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν ημεδαπό, που είχε ήδη θηρεύσει έξι (6) φαλαρίδες (λούφες).

Ακόμη, διαπιστώθηκε, ότι ο εν λόγω χρησιμοποιούσε παραποιημένο όπλο για την άσκηση της θήρας. Το κυνηγετικό όπλο και τα θηράματα κατασχέθηκαν και θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Στην περιοχή του Αμβρακικού περιπολούν καθημερινά θηροφύλακες της Ε’ ΚΟΗ, που σε συνεργασία με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους, τους αρμόδιους φορείς και τις υπηρεσίες, πραγματοποιώντας συνεχείς ελέγχους και λειτουργώντας αποτρεπτικά για την δράση λαθροθήρων.

Σύλληψη Ιταλών στην Πέρδικα

Επίσης, το πρωί της Δευτέρας σε έλεγχο που έγινε στην περιοχή της Πέρδικας Θεσπρωτίας, από την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, εντοπίστηκαν δύο αλλοδαποί κυνηγοί, υπήκοοι Ιταλίας, να ασκούν θήρα πλησίον του οικισμού, σε απόσταση μικρότερη από την επιτρεπόμενη, όπως αυτή ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία.

Σε βάρος των δύο κυνηγών σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά όπλα.

Η Ε’ ΚΟΗ απευθύνει έκκληση στο σύνολο των κυνηγών, Ελλήνων και ξένων που βρίσκονται αυτήν την περίοδο σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου, να τηρούν την κείμενη νομοθεσία και να μελετούν τις σχετικές οδηγίες που τους έχουν δοθεί, με ενημερωτικά φυλλάδια που έχει εκδώσει η Ομοσπονδία στην ελληνική, την αγγλική και ιταλική γλώσσα, για τον τρόπο άσκησης της θήρας.




Σύλληψη Ιταλών κυνηγών στην Πέρδικα- Παράνομο κυνήγι στη Ροδιά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Ιανουαρίου 24, 2017 Rating: 5 Δικογραφία σε βάρος δύο Ιταλών κυνηγών που κυνηγούσαν πλησίον του οικισμού της Πέρδικας σχηματίστηκε από την θηροφυλακή ενώ συνάμα τους κ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: