728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μέριμνα για τους άστεγους των Ιωαννίνων



Καταφύγιο σε διάφορους χώρους βρίσκουν τις τελευταίες ώρες οι άστεγοι των Ιωαννίνων... Η έντονη χιονόπτωση και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν, κάνει ακόμη δυσκολότερη την ήδη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Κάποιοι βρήκαν καταφύγιο στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, εκεί όπου σήμερα οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μετέφεραν κουβέρτες συμβάλλοντας έτσι από την πλευρά τους στην περίθαλψη αυτών των ανθρώπων.

Οι Σαμαρείτες χρειάστηκε να μεταφέρουν κι έναν νεφροπαθή από το Νοσοκομείο ενώ συνέβαλαν και σε άλλες περιπτώσεις όπου ζητήθηκε βοήθεια.

Σημειώνεται ότι άστεγοι της πόλης έχουν βρει καταφύγιο και σε άλλα σημεία της πόλης, ενώ κατά την διάρκεια της ημέρας και σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη και αστυνομικοί μετέφεραν αστέγους στο Μέγαρο προκειμένου να μην είναι εκτεθειμένοι στη χιονόπτωση και το κρύο...



πηγη: http://www.epiruspost.gr/reportaz/koinonia/42222-2017-01-11-15-25-08.html
Μέριμνα για τους άστεγους των Ιωαννίνων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Ιανουαρίου 11, 2017 Rating: 5 Καταφύγιο σε διάφορους χώρους βρίσκουν τις τελευταίες ώρες οι άστεγοι των Ιωαννίνων... Η έντονη χιονόπτωση και οι καιρικές συνθήκες που ε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: