728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Κώστας Μπάρκας στο υπουργείο Υγείας.



Την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Πρέβεζας διεκδίκησε ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό, και τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, σήμερα, 25 Ιανουαρίου, το μεσημέρι, στην Αθήνα.

Ο Κώστας Μπάρκας εξέφρασε στους αρμόδιους υπουργούς το ζήτημα της άμεσης στελέχωσης των Κέντρων Υγείας της περιοχής μας με μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην υποστελέχωση των Κέντρων Υγείας Πάργας και Καναλακίου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει την αναγκαιότητα δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ στο Μεσοπόταμο του Δήμου Πάργας, ώστε να διευκολυνθεί η διακομιδή των ασθενών.

Οι αρμόδιοι υπουργοί άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας και διαβεβαίωσαν τον Κώστα Μπάρκα ότι υπάρχει βούληση για την ουσιαστική διευθέτηση των ζητημάτων που έθεσε ο βουλευτής.

Η πρόθεση και συνάμα δέσμευση, τόσο του Κώστα Μπάρκα, όσο και των αρμόδιων υπουργών, είναι η συνεργασία, μεταξύ του υπουργείου Υγείας, του βουλευτή Πρέβεζας και της διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, να είναι συνεχής και αρμονική, προκειμένου να ενισχυθούν τα Κέντρα Υγείας του Νομού Πρέβεζας και να αναβαθμιστεί η δημόσια περίθαλψη των ασθενών.


πηγη: http://www.kostasbarkas.gr/article.php?name=o-kwstas-mparkas-sto-ypoyrgeio-ygeias-907
Ο Κώστας Μπάρκας στο υπουργείο Υγείας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2017 Rating: 5 Την ενίσχυση των Κέντρων Υγείας του Νομού Πρέβεζας διεκδίκησε ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον υπουργό ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: